9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 39
  • 39
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Waaltjes

      Bestel online kwalitatieve waaltjes tegen scherpe prijzen bij 123Sierbestrating. Thuis bezorgd binnen 5 werkdagen. Koop uw waaltjes nu!

      1-12 van 39
      Sorteer op:
      1-12 van 39
      Producten per pagina:

      Wat zijn waaltjes?

      Waaltjes zijn klassieke slanke stenen in de standaard formaat 20x5cm. Dankzij hun kleine formaat laten de waaltjes zich gemakkelijk in verschillende legpatronen leggen, zoals bijvoorbeeld in blokverband, elleboogverband, diagonaalverband, keperverband etc. Zeer geschikt dus voor romantische slingerpaadjes of sierranden. Waaltjes zijn te verkrijgen in twee soorten: gebakken waaltjes en betonwaaltjes. Het verschil tussen deze twee is dat de gebakken waaltjes zijn gemaakt van klei en zoals de naam al aangeeft gebakken in de oven. Door het bakproces worden de waaltjes sterker en zullen deze ook langer hun kleur behouden. Het moge duidelijk zijn dat de gebakken waaltjes dus ook een stuk duurder zijn.

      Waaltjes voor uw terras, tuinpad of oprit

      Waaltjes ook wel waalformaat genoemd hebben eigenlijk een standaard formaat van 20x5cm, maar zijn ook verkrijgbaar in het formaat 21x5cm. De waaltjes zijn in verschillende diktes te bestellen: 6cm,7cm en 8,5cm. Hoe dikker hoe steviger de steen uiteraard. Voor een oprit wordt een minimale dikte van 6cm geadviseerd, dus waaltjes zijn zeer geschikt om een oprit te maken. De waalformaat zijn verkrijgbaar in een getrommelde of een strakke variant. De getrommelde versie geeft een authentieke uitstraling, terwijl de strakke waaltjes zorgen voor een moderne look. Kortom wilt u een prachtig terras, tuinpad of oprit aanleggen, waaltjes zijn voor vele doeleinden geschikt.

      Waar kan ik waaltjes kopen?

      Bij 123sierbestrating vindt u een ruime keuze aan waaltjes. Het assortiment loopt uiteen van getrommelde waaltjes, strakke waaltjes tot aan gebakken waaltjes en zijn in verschillende kleuren en diktes verkrijgbaar. Bestel uw waaltjes voordelig en gemakkelijk online bij 123sierbestrating en ontvang uw bestelling binnen 5-7 werkdagen bij u thuis. Wellicht heeft u nog andere producten nodig voor uw tuin, bij 123sierbestrating kunnen wij u hier ook bij helpen. u kunt hier namelijk ook terecht voor tuintegels, grind, zand, opsluitbanden, tuinhout en nog veel meer. Bekijk het gehele assortiment op 123sierbestrating.nl en ga aan de slag om van uw tuin, de tuin van uw dromen te maken!

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)