9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
   Merk
   Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
   Maat
    Dikte
     Soort tegel
     Geschikt voor oprit
      Met facet
      Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
       Met relief
        Lengte
         Maat
          Hoogte
           Dikte staanders

            Een decoratief element met de keien van 123Sierbestrating

            Heeft u het gevoel dat uw tuin wat mist? Wellicht zijn sierkeien de oplossing. Sierkeien zorgen voor een mooi decoratief element in uw tuin. De keien worden vooral gebruikt als tuindecoratie, maar ook voor vulling in steenkorven of ter afscheiding van uw tuin. Sierkeien zijn verkrijgbaar in diverse kleurnuances, afmetingen en vormen. Van donker basalt tot een mooie gele mediterrane kleur van 4 cm tot 30 cm groot, van een rechthoekige vorm tot mooi rond. 123Sierbestrating biedt met zijn uitgebreide collectie aan sierkeien talloze variatiemogelijkheden.

            Kenmerken sierkeien

            Keien, rotsen of stenen … werkelijk zijn het brokken steen, die afkomstig zijn uit steengroeven, rotswanden of uit een bedding van een rivier. Het is een product dat door de natuur is gevormd, dus elke kei is uniek. Zo worden kleine en grote keien met elkaar afgewisseld. Doordat de kei uit zichzelf afbrokkelt, worden ze ook vaak breuksteen keien genoemd. Door hun specifieke vorm en kleur kunnen ze uw tuin een bijzonder eigen karakter geven. De keien zijn uitermate geschikt om steenkorven te vullen of als decoratie om een vijver of voor een prachtige watervalpartij. 123Sierbestrating heeft een divers assortiment aan sierkeien in diverse vormen, kleuren en afmetingen. Sierkeien staan heel mooi bij een terras met natuursteen tegels of gebakken klinkers.

            Wilt u een strak element in uw tuin? Kies dan voor GAAS Turks Basalt, verkrijgbaar in diverse formaten. Of wilt u liever een meer natuurlijke uitstraling creëren? Dan zijn de Gaas Maaskeien met hun prachtige natuurlijke vorm en kleur echt iets voor u! De GAAS lavastenen geven weer een bijzondere uitstraling aan uw tuin en worden vaak gebruikt voor vijverranden of watervalpartijen, maar ook als vulling in een steenkorf. Dit zijn maar een paar voorbeelden van het gehele assortiment aan sierkeien van 123sierbestrating. Hier kunt u het gehele assortiment bekijken en de bijbehorende productkenmerken vinden.

            Keien van 123Sierbestrating

            123Sierbestrating heeft een ruime keuze aan diverse soorten keien. Het aanbod is in diverse kleuren, formaten en vormen verkrijgbaar, voor elke tuinsfeer is er wel een passende keuze te maken. De keien zijn eindeloos te combineren en geven uw tuin net dat beetje extra. U kunt direct bestellen vanuit onze webshop en 123Sierbestrating gaat er voor zorgen dat u uw bestelling binnen 7 werkdagen bij u thuis voor de deur ontvangt. U kunt bij 123Sierbestrating ook terecht voor diverse tuintegels of terrastegel, stapelblokken, opsluitbanden, zand, drainage, kunstgras en nog veel meer. Bekijk dus snel alle producten van 123Sierbestrating in onze webshop en kies wat u nodig heeft om de tuin van uw dromen te realiseren!

            Service van 123Sierbestrating

            Wilt u sierkeien kopen? Dan bent u bij 123Sierbestrating aan het juiste adres. Hier bestelt u uw keien gemakkelijk online. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten keien en brokken. Wilt u de keien eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Abcoude. Van maandag t/m vrijdag zijn we geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Heeft u vragen dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0294-700240.

            Save & Share Cart
            Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
            Back Save & Share Cart
            Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
            Your cart email sent successfully :)