9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Scroll voor meer
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 79
  • 79
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Excluton Bestrating

      Verbeter het tuingenot met de exclusieve Excluton bestrating. Een tuin is immers een verlengstuk van uw huis. In de tuin wordt dan ook steeds meer tijd besteed. Excluton speelt hier goed op in met deze exclusieve producten.

      1-12 van 81
      Sorteer op:
      1-12 van 81
      Producten per pagina:

      Excluton

      123sierbestrating streeft het doel na om alleen duurzame kwaliteitsproducten te leveren. Dit betekent dat wij alleen werken met leveranciers die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Excluton is producent die aan deze eis voldoet. Deze producent van betonnen bestratingsproducten, biedt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten, die ook nog eens aan de hedendaagse duurzaamheidseisen voldoen. Excluton is een bedrijf van Nederlandse bodem, de fabriek is gelegen in Druten en is de grootste beton producent van Nederland.

      Duurzaamheid

      Om in te spelen op de overheidseisen die worden gesteld aan duurzaam inkopen, besteedt Excluton veel aandacht aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke bestratingsproducten. De inspanningen op het gebied van duurzaamheid heeft uiteindelijk geresulteerd in een productcertificaat op zilverniveau. Excluton heeft dit certificaat voor innovatie en duurzaamheid als eerste in Europa mogen ontvangen, waar ze dus erg trots op zijn.

      Assortiment Excluton

      Het assortiment van Excluton is zeer uitgebreid. Bij 123 sierbestrating kunt u terecht voor het gehele assortiment van Excluton. Het assortiment bestaat onder andere uit: getrommelde bestrating of strakke bestrating, betonklinkers, betontegels, nabehandelde bestrating, keramische tegels, stapelblokken en muurelementen, opsluitbanden of siergrind, er is altijd een passende keuze te maken. Dagelijks wordt er met aandacht, door meer dan 130 medewerkers, bij Excluton gewerkt aan de productie van deze producten.

      123Sierbestrating en Excluton producten

      123sierbestrating is trots om de producten van Excluton aan te kunnen bieden. Binnen 7 werkdagen kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling bij u voor de deur wordt afgeleverd. Bovendien zijn de verzendkosten gunstig, boven de €800,- rekenen wij zelfs geen verzendkosten. Naast een snelle levering kunt u ook rekenen op een gerichte klantenservice. Voor het wel of niet slagen van uw tuinwens is het bepalend, dat u de juiste keuzes maakt. 123sierbestrating kan u hierin persoonlijk adviseren. Bent u toe aan een nieuwe tuin , dan nodigen wij u graag uit om de producten van Excluton te bekijken in de webshop. Ook kunt u terecht in de showroom , hier kunt u de producten met de eigen ogen bekijken. Wij staan voor u klaar met onze professionele kennis, dus wacht niet langer en ga aan de slag met het vernieuwen van uw tuin of terras!

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)