9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 32
  • 32
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Getrommelde bestrating waalformaat

      Bestel getrommelde bestrating waalformaat bij 123Sierbestrating. Laagste prijsgarantie op alle producten -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

      1-12 van 32
      Sorteer op:
      1-12 van 32
      Producten per pagina:

      Getrommelde bestrating waalformaat

      Weidse groene uitzichten, de witte was die wappert aan de lijn, spelende kinderen en de kippen die rondscharrelen op uw erf: waaltjes roepen een klassiek en landelijk sfeerbeeld op. Getrommelde sierbestrating in waalformaat staat garant voor een authentieke uitstraling waarin het thuisgevoel u overvalt zodra u het tuinpad betreedt.

      Eindeloze variatie

      Door de eindeloze variatiemogelijkheden van onze getrommelde bestrating in waalformaat ontstaat er bijna vanzelf een gezellig terras. Denkt u aan een rond terras, een terras in visgraatmotief of blokverband en verrassende, kronkelende paadjes. U maakt de rustieke sfeer helemaal af met gietijzeren tuinmeubelen, bloeiende hortensia’s en rieten manden. Een landelijke tuin mag vol en druk zijn, het leven groeit en bloeit er rijkelijk. Getrommelde sierbestrating voedt die ambiance door de vele voegen en de diepe en intense kleuren. In een vierkante meter passen ongeveer 100 waaltjes.

      Nostalgisch met een lange levensduur

      Het aanleggen van uw terras vraagt om een goed plan. Het loont om uw stenen aan te trillen voor extra stevigheid. Zo krijgen uw stenen meer verband en voorkomt u verzakkingen. Met onze getrommelde bestrating in waalformaat kiest u voor het gevoel van nostalgie, maar ook voor de kwaliteit van nu. Onze stenen zijn van hoogwaardig beton, waardoor u geniet van een lange levensduur van uw pad, terras of oprit. Wanneer u een wortelwerende doek aanbrengt voor het aanleggen van uw terras voorkomt u veel werk in de toekomst.

      Duurzame keuze voor getrommelde bestrating in waalformaat

      Onze waaltjes, de meest bekende klinker uit de bestratingswereld, zijn afkomstig van de firma’s Excluton en Kijlstra. Twee bekende en gerenommeerde producenten van bestratingsproducten die in Nederland de standaard voor kwaliteit zetten. Beide bedrijven zetten zich hard in voor een milieuvriendelijke ontwikkeling én productie van tuintegels en getrommelde bestrating. Zo blijft ook de wereld buiten uw tuin in volle bloei staan. Heeft u vragen over de keuze voor getrommelde bestrating in waalformaat? Onze productspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw tuin, pad of terras. Liever direct bestellen? Kies uw favoriete getrommelde bestrating in waalformaat in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 5/7 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)