9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
   Materiaal
    A-Kwaliteit
     Merk
     Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
      Maat
       Dikte
        Soort tegel
         Geschikt voor oprit
          Met facet
          Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
           Met relief
            Lengte
             Maat
              Hoogte
               Dikte staanders

                Dikformaat

                Dikformaat bestrating vindt u bij 123sierbestrating.nl => eenvoudig online bestellen en snelle levering!

                1-0 van 0
                1-0 van 0
                Producten per pagina:
                 Er zijn helaas geen producten gevonden

                Dikformaat bestrating

                Dikformaat is een benaming voor een bepaalde afmeting straatsteen. Een dikformaat heeft doorgaans een afmeting van 21×7 cm en zijn verkrijgbaar in diverse diktes. Daarmee is deze dus net wat forser dan de bekende waalformaat bestrating. De dikformaat werd vroeger uit klei gebakken, maar tegenwoordig worden ze vaak van beton gemaakt. Het voordeel van gebakken dikformaat is dat deze altijd mooi blijft qua kleur. De dikformaat van beton kan na verloop van tijd verkleuren. Dit verklaart ook meteen het prijsverschil tussen klei gebakken en betonnen dikformaat. De dikformaat bestrating is verkrijgbaar in getrommelde en een strakke variant. De getrommelde versie zorgt voor een authentieke sfeer, de strakke variant geeft een meer eigentijdse maar toch ook warme look.

                Dikformaat klinkers

                Dikformaat heeft doorgaans dus een standaard formaat van 21cm lang en 7cm breed, maar de breedte die 123sierbestrating in het assortiment heeft varieert van 6,8 tot 7cm.

                Dankzij de elegante vorm van de dikformaat en de warme rijke kleuren waarin deze steen verkrijgbaar is, wordt een warme mediterrane sfeer aan uw tuin gegeven. Wie wilt dat nu niet, elke dag genieten alsof u op vakantie bent!

                Door zijn formaat laat de dikformaat zich ook eenvoudig leggen in verschillende legpatronen. Bijvoorbeeld: elleboogverband keperverband, halfsteensverband en blokverband. Maar ook in combinatie met andere sierbestrating, zoals siergrind of tuintegels is deze bestrating een lust voor het oog. Kortom de dikformaat is een sterke stijlvolle bestrating, die in iedere tuin voor een prachtig resultaat zorgt.

                Dikformaat goedkoop en voordelig bij 123sierbestrating!

                Onze dikformaat bestrating wordt geleverd door de fabrikanten Excluton en Kijlstra. Beide leveranciers staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit aan bestratingsproducten. Met de keuze voor dikformaat bestrating, kiest u dus altijd voor kwaliteit en duurzaamheid. In onze webshop kunt u het gehele aanbod aan dikformaat bestrating bekijken. Wilt u persoonlijk advies, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Abcoude. Onze productspecialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Check wel even de openingstijden of maak een afspraak. Wilt u liever direct bestellen? dan kunt u dit eenvoudig doen via onze webshop. Binnen 5-7 werkdagen wordt uw bestelling bij u thuis afgeleverd. 123sierbestrating heeft naast dikformaat bestrating ook andere producten in het assortiment, dus bekijk het gehele aanbod online!

                Save & Share Cart
                Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
                Back Save & Share Cart
                Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
                Your cart email sent successfully :)