9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 18
  • 18
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Terrastegels 60x60 cm

      Terrastegels 60×60. altijd de goedkoopste van hoge kwaliteit en groot assortiment.
      Bestel online bij 123sierbestrating.nl

      1-12 van 18
      Sorteer op:
      1-12 van 18
      Producten per pagina:

      Terrastegels 60x60cm voor een feilloze uitstraling

      Gaat u voor een feilloze uitstraling van uw geliefde terras? Dan kiest u voor terrastegels 60x60cm van 123sierbestrating.nl. Terrastegels die worden gekenmerkt door een prettig formaat en daarmee direct een belangrijke invloed hebben op een mooi totaalplaatje. Juist dankzij het formaat zijn de tegels een uitstekende oplossing voor vrijwel elke soort tuin of terras. De terrastegels zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals grijs, zwart en in andere varianten als nero grey en leisteen oase. Bij 123sierbestrating vindt u terrastegels die met zorg zijn samengesteld. Dit betekent dat zowel de kleur als de uiteindelijke uitstraling bestand zijn tegen wisselende weersomstandigheden. Bij aanleg kunt u dus nog vele jaren genieten van de tegels. Kijkt u snel verder in onze uitgebreide webshop of kom naar onze showroom?

      Betaalbare kwaliteit terrastegels 60x60cm

      Een belangrijk uitgangspunt bij het inrichten van uw terras is dat een mooi terras niet per se duur hoeft te zijn. 123sierbestrating zorgt daarom voor een geschikte oplossing die zowel betaalbaar als stijlvol is. Kies voor een terras waar u een rustig gevoel opwerkt. Of wellicht gaat u wel voor een strak en modern terras. Misschien zit u te denken om de terrastegels 60×60 cm te gebruiken voor een klassiek terras waar een nostalgische sfeer hangt. Hoe dan ook, voor elk beschikbare budget hebben we een bijpassende oplossing. We denken hierbij aan een gevarieerd aanbod met tegels die zowel met-facet als zonder facet beschikbaar zijn. Bovendien kunt u op een assortiment rekenen welke continu wordt aangevuld met nieuwe producten en waarbij rekening wordt gehouden met de nieuwste trends.

      Eenvoudig terrastegels bestellen in onze webshop

      Het assortiment van de online winkel van 123sierbestrating is met zorg samengesteld. Dankzij onze vergaande ervaring herkennen we de beste producten, die over een mooi uiterlijk beschikken, maar ook bekend staan om hun vergaande duurzaamheid. Al onze terrastegels 60x60cm zijn dan ook met de hoogst mogelijke zorg geselecteerd. Daarnaast zorgen we graag voor een snelle levering en verwelkomen we u met enthousiasme in onze showroom. Voor elke tuin, voor elk terras en voor elk budget kunt u daarom bij ons op een treffende oplossing rekenen. Weet u al voor welke terrastegels 60x60cm u gaat? Als u gericht advies nodig heeft of een kritische blik verlangt, dan kunt u altijd contact opnemen met ons team.

      » Meer weten over ons aanbod terrastegels 60x60cm? Kijk dan snel verder op onze productpagina’s of neem contact met ons op bij eventuele vragen of opmerkingen.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)