9.1 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Directe levering
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Kleur
   A-Kwaliteit
   Al onze producten zijn A Kwaliteit. Producten met 5 sterren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast.
    Merk
    Dit is de leverancier van het product.
    Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
     Formaten
      Maat
       Dikte
        Soort tegel
         Met facet
         Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
          Met relief

           Tuindeuren

           Op 123sierbestrating.nl vindt u een ruim assortiment tuindeuren van uitstekende kwaliteit. Bekijk ons aanbod schuttingdeuren nu en bestel online!

           1-0 van 0
           1-0 van 0
           Producten per pagina:
            Er zijn helaas geen producten gevonden

           Op 123sierbestrating.nl vindt u een ruim assortiment tuindeuren van uitstekende kwaliteit. Bekijk ons aanbod schuttingdeuren nu en bestel online!

           In veel gevallen is een schutting niet compleet zonder tuindeur. Daarom hebben wij een brede keuze aan schuttingdeuren in ons assortiment. Voor elk type schutting vindt u een passende tuindeur!

           Schuttingdeuren die passen bij de rest van uw tuin

           Het is vanzelfsprekend dat u op zoek bent naar tuindeuren die passen bij uw schutting. Om die reden hebben wij schuttingdeuren in ons assortiment van vurenhout, eikenhout, grenen, Bankirai en Douglas. Daarnaast hebben wij zowel tuindeuren met verticale als horizontale planken.

           Tenslotte verkopen wij ook elke gewenste sfeer. Zo hebben we schuttingdeuren met een toog in ons assortiment voor een landelijke uitstraling. Maar ook strakke uitvoeringen als u meer van een industriële look houdt.

           Stevige & duurzame tuindeuren

           Alle deuren zijn voorzien van twee schoren. Deze zorgen voor meer stabiliteit. Daarnaast voorkomen ze dat de deur kromtrekt. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur. Wilt u naast een stevige deur ook een tuindeur die u beschermt tegen indringers? Zorg er dan voor dat u een deur kiest waar al een slot in zit. Natuurlijk kunt u zelf altijd nog een extra schuifslot aanbrengen. Bekijk ons assortiment nu en bestel de tuindeur die bij u en uw schutting past.

           Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
           Back Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
           Your cart email sent successfully :)