9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 5
  • 5
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Tuintegels 60x30 cm

      Bekijk ons assortiment tuintegels 60×30 cm. Op alle producten geldt een laagste prijsgarantie -> ergens anders goedkoper, wij betalen het verschil terug.

      1-5 van 5
      Sorteer op:
      1-5 van 5
      Producten per pagina:

      Tuintegels 60 x 30 cm

      Uw tuin verandert steeds mee met de seizoenen. Maar hoe koud het buiten ook wordt: onze tuintegels van 60 x 30 cm uit de Patio-collectie van Kijlstra geven altijd warmte aan uw buitenruimte. Dankzij de coating, die met een speciale techniek tot diep in de poriën van het beton is doorgedrongen, hebben onze tuintegels van 60 x 30 cm een intense kleur die uw tuin een sfeervol karakter geeft. Met de keuze voor een tuintegel uit de Patio-lijn maakt u een statement.

      Seizoensgebonden tuin

      Uw tuin verandert steeds mee met de seizoenen. Maar hoe koud het buiten ook wordt: onze tuintegels 60 x 30 cm uit de Patio-collectie van Kijlstra geven altijd warmte aan uw buitenruimte. Dankzij de coating, die met een speciale techniek tot diep in de poriën van het beton is doorgedrongen, hebben onze tuintegels van 60 x 30 cm een intense kleur die uw tuin een sfeervol karakter geeft. Met de keuze voor een tuintegel uit de Patio-lijn maakt u een statement.

      Zelf uw tuintegels leggen

      Wat een mooi idee: met uw eigen handen bouwen aan uw ideale tuin. Onze tuintegels 60×30 cm zijn een perfect product voor de doe-het-zelver. Dankzij het handzame formaat en het lichte gewicht ligt uw terras of pad er binnen mum van tijd strak in. Een aantrekkelijke optie, omdat u hiermee de kosten voor een professionele stratenmaker bespaart. Dankzij onze snelle levering kunt u meteen aan de slag: zo bent u weer een stapje dichterbij de realisatie van uw droomtuin. En een droomtuin, dat wordt het. Zeker omdat u na het leggen van onze tuintegels weinig onderhoud meer heeft dankzij de mos- en algwerende toplaag. Weten wat u nodig heeft? Lees het artikel tuinterras aanleggen.

      Optisch effect voor ruimere tuin

      Onze tuintegels van 60 x 30 cm komen het beste tot hun recht in een banenverband. Een banenverband is niet alleen mooi, maar ook ideaal toepasbaar in een smalle tuin. Door de nadruk te leggen op de horizontale lijnen lijkt uw terras of pad optisch breder. Het gebruik grote stenen laat uw tuin daarnaast ook groter lijken. Dit eenvoudig te bereiken effect geeft u veel meer mogelijkheden om uw tuin naar uw smaak en wensen in te richten. Een goede reden om te kiezen voor onze tuintegels van 60 x 30 cm.

      Inspiratie voor duurzame tuintegels

      De firma Kijlstra, de Nederlandse marktleider van bestratingsproducten, levert onze tuintegels van 60 x 30 cm. Kijlstra liet zich voor hun tuintegels inspireren door vier prachtige plekken op aarde: Sawa, New York, Peru en Florence. Warm en kleurrijk of stoer en industrieel: voor iedere smaak heeft Kijlstra een passende tuintegel van 60 x 30 cm. Kijlstra laat zich niet alleen inspireren door deze unieke locaties, maar vindt hierin ook de motivatie om de aarde mooi te houden. Een milieuvriendelijke productie van bestratingsproducten is voor Kijlstra vanzelfsprekend, daarom beschikt Kijlstra over het Dubo-keurmerk.Heeft u vragen over het leggen van onze tuintegels van 60 x 30 cm? Onze productspecialisten helpen u graag op weg. Liever meteen bestellen? Kies dan uw favoriete tuintegel in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 7 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)