9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 12
  • 12
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Betontegels 60x40 cm

      Betontegels 60×40 cm ook wel betontegels 40×60 cm genoemd. Bij 123sierbestrating snel geleverd vanaf de fabriek.

      1-12 van 12
      Sorteer op:
      1-12 van 12
      Producten per pagina:

      Speelse betontegels 60x40cm

      Wilt u een speels uiterlijk geven aan uw tuin? De veelzijdige betontegels 60x40cm geven u verschillende mogelijkheden en hiermee volop inspiratie. De tegels zijn dan ook dan ook op meerdere manieren te leggen wat u buitengewoon veel bewegingsvrijheid geeft. Zo kunt u de tegels recht naast elkaar plaatsen of in halfsteens verband, zodat de tegels verspringen en voor een speelse uitstraling zorgen. Met de betontegels 60x40cm heeft u dus een veelzijdige betontegel die in elke tuin is te gebruiken. Daarnaast is de tegel eenvoudig te combineren met andere bestratingsmaterialen. Via de webshop van 123sierbestrating.nl bestelt u binnen een paar stappen uw betontegels zodat u spoedig aan de slag kunt.

      Betontegels 60x40 cm zijn veelzijdig!

      De betontegels 60x40cm hebben dankzij de veelzijdigheid enorm aan terrein gewonnen. De tegel is dan ook ongekend populair en vormt steeds vaker de voorkeurstegel. Bij 123sierbestrating.nl zorgen we daarom graag voor een veelzijdig aanbod. Voor u als klant betekent dit een ruime keuze uit verschillende kleuren en formaten. Daarnaast kunt u eenvoudig kiezen om de tegel met of zonder facet aan te schaffen. Zelf zijn we liefhebber van de zwarte betontegel, maar ook de grijze betontegels 60x40cm zorgen altijd voor een neutraal karakter. De betontegels zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken en daarom leverbaar in verschillende diktes. Zo kunt u kiezen uit diktes van 5cm en 6cm. Wilt u de tegels bijvoorbeeld gebruiken voor uw oprit? Dan raden we u aan om de tegel met een dikte van 6cm te nemen.

      Dé webshop voor betontegels 60x40

      De moderne webwinkel van 123sierbestrating.nl geeft u een totaaloplossing op het gebied van siertegels. U vindt daarom alle benodigdheden voor uw tuin of terras onder één dak. Dit betekent een overzichtelijke website met een breed assortiment aan betontegels. Daarnaast kunt u onze website gebruiken voor vele handige tips met het oog op de uiteindelijke plaatsing. We raden u aan om onze webwinkel nauwlettend in de gaten te houden voor de vele aanbiedingen. De webshop wordt voortdurend voorzien van nieuwe producten die aansluiten bij alle moderne mogelijkheden. Ongeacht uw type tuin of budget; dankzij 123Sierbestrating zorgt u ervoor dat uw tuin uw eigen paradijs wordt. Bent u op zoek naar een professionele opinie? Vraag ons dan om gericht advies voor de vele mogelijkheden.

      Bent u enthousiast geraakt over de veelzijdige betontegels 60x40cm? Kijk dan gauw verder op onze website of kom eens langs in onze showroom.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)