9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 61
  • 61
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Oprit bestrating

      Bestel uw oprit bestrating bij 123sierbestrating.nl => snelle levering tegen gunstige prijzen.

      1-12 van 62
      Sorteer op:
      1-12 van 62
      Producten per pagina:

      Oprit bestrating

      Een oprit voor de deur, wie wil dat nu niet? Zeker als je de ruimte hebt om een privé oprit te maken voor uw huis is dat een grote luxe. Wanneer u op zoek gaat naar oprit bestrating, adviseren wij u rekening te houden met een bepaalde dikte van de bestrating. Het is namelijk van groot belang dat de bestrating van een oprit een zware belasting moet kunnen verdragen. Zoals bijvoorbeeld oprijdende of geparkeerde auto’s. Wij raden u dan ook aan om te kiezen voor stabiele en stevige bestrating met een minimale dikte van 6cm, maar liefst nog dikker. U zult begrijpen hoe dikker de steen hoe meer draagkracht de bestrating heeft.

      Welke bestrating is geschikt voor de oprit?

      Voor bestrating oprit wordt veelal gekozen voor betonklinkers of waaltjes. Zowel betonklinkers als waaltjes zijn multifunctionele stenen, die zeer geschikt zijn voor zware belasting. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en diverse diktes van 6, 7 en 8 cm dik. Deze bestrating leent zich ook goed om te laten leggen in elleboog- of keperverband. Met deze twee legverbanden creëer je de meest stevige basis voor uw oprit. 123sierbestrating heeft ook diverse tuintegels in het assortiment die voor een oprit gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld de Patio square tegels 30x20x6cm , de H2O Longstone of de 60 plus 60×60. Verder is het belangrijk bij het aanleggen van een oprit om te denken aan opsluitbanden. Opsluitbanden zorgen ervoor dat de bestrating geen ruimte heeft om te verschuiven. Voor een oprit adviseren wij opsluitbanden van minimaal 6x20x100cm te gebruiken.

      Oprit bestrating bij 123sierbestrating.nl

      In het aanbod van 123sierbestrating vindt u vele soorten bestrating die voor een oprit geschikt is. Maak uw oprit dus nu af met de oprit bestrating van 123sierbestrating. Bekijk ons assortiment online op 123sierbestrating.nl of kom naar onze showroom in Abcoude. Bij 123sierbestrating weet u zeker dat u slaagt en dat u een gunstige prijs betaalt voor uw bestrating. Tegen gunstige verzendkosten kunnen wij uw bestelling binnen 5-7 werkdagen bij u thuis afleveren. Regelmatig hebben bij acties, waarbij u soms helemaal geen verzendkosten betaald. Houdt daarom de website goed in de gaten. Naast oprit bestrating hebben wij nog veel meer producten in het assortiment,oa: tuintegels, stapelblokken, tuinhout, kunstgras, tuinverlichting. U ziet het bij 123sierbestrating maakt u uw gehele tuin compleet!

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)