9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
   A-Kwaliteit
    Merk
    Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
    Maat
    Dikte
     Soort tegel
      Geschikt voor oprit
       Met facet
       Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
        Met relief
         Lengte
          Maat
           Hoogte
            Dikte staanders

             Voegmiddel

             Voegmiddel is handig als u van plan bent uw straat of terras te voegen. Het is een lastig klusje, maar met het juiste materiaal en gereedschap kan iedereen het! Bij 123Sierbestrating vindt u alles wat u nodig heeft om uw wand of vloer te voegen. Geef uw tegelwerk een professionele afwerking met het voegmiddel van een kwaliteitsmerk. Het resultaat? Een strakke vloer waar u jarenlang van geniet! Bekijk ons assortiment voegmiddel!

             1-8 van 8
             Sorteer op:
             1-8 van 8
             Producten per pagina:

             Waarom voegen?

             Door het voegen van uw bestrating ontstaat er een prachtig resultaat, maar de voornaamste reden waarom wij aanraden uw tegels te voegen is: onkruid! Niets is vervelender dan onkruid tussen uw bestrating. Door uw bestrating te voegen met voegmiddel blijft uw terras, looppad of oprit onkruidvrij. Door het voegen van uw bestrating met King-Assistent voegmiddel kunt u dus onbezorgd genieten van uw tuin.

             Wat is het juiste voegmiddel voor mijn tegels?

             Het is soms lastig om het juiste voegmiddel te vinden voor uw bestrating. Bijna alle soorten voegmiddel zijn geschikt voor voegen van een terras of looppad. Wilt u een oprit voegen? Dan moet u opletten wat voor soort voegmiddel u gebruikt. We hebben twee soorten voegmiddel in het assortiment van het merk Excluton. De eerst is King-Assistent voegmiddel Plus. Deze is geschikt voor het voegen van terrassen en looppaden. De King-Assistent voegmiddel Premium is dan weer geschikt voor de oprit.

             Voegmiddel in veel verschillende kleuren

             Bij 123Sierbestrating vindt u een ruim aanbod voegmiddel. Zo vindt u voegmiddel in drie verschillende kleuren: grijs, antraciet en zwart. King-Assistent voegmiddel heeft als voordeel dat deze voeg, in tegenstelling tot een zand voeg, niet weg kan spoelen en dat onkruid ook geen kans heeft. Verder laat King-Assistant voegmiddel geen blijvende vlekken achter op de tegels. Laat u dus goed informeren als u kiest voor een voegmiddel van een ander merk of deze geschikt is voor de bestrating die u heeft gekozen.

             Hoe gebruik ik het voegmiddel stappenplan:

             • Maak de bestrating goed nat met een tuinslang.
             • Strooi het voegmiddel uit over de voegen.
             • Verdeel het voegmiddel met een rubber wisser over de voegen en druk het goed in de voeg.
             • Besproei de tegels opnieuw met water. Hierdoor zakt het voegmiddel goed in de voegen. Vul de plekken waar te weinig voegmiddel zit en bewater dit weer.
             • Verwijder de laatste resten met een kokosbezem.

             Voor het beste resultaat raden wij u aan om minimaal 24 uur de bestrating niet te belasten, zodat het voegmiddel kan uitharden en optimaal kan hechten.

             Service van 123Sierbestrating

             Wilt u voegmiddel kopen? Dan bent u bij 123Sierbestrating aan het juiste adres. Hier bestelt u uw voegmiddel gemakkelijk online. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten voegmiddel, maar bij ons bent u ook aan het juiste adres voor opsluitbanden, keien en betontegels. Wilt u de voegmiddel eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Abcoude. Van maandag t/m vrijdag zijn we geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.

             Heeft u vragen over ons voegmiddel, andere producten of onze service? Neem dan een kijkje tussen onze veelgestelde vragen, algemene voorwaarden of neem contact met ons op.

             Save & Share Cart
             Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
             Back Save & Share Cart
             Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
             Your cart email sent successfully :)