9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
   A-Kwaliteit
    Merk
    Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
    Maat
    Dikte
     Soort tegel
      Geschikt voor oprit
       Met facet
       Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
        Met relief
         Lengte

          Voegmiddel

          Waarom voegen?

          Door het voegen van uw bestrating ontstaat er een prachtig resultaat, maar de voornaamste reden waarom wij aanraden uw tegels te voegen is: onkruid!
          Niets is vervelender dan onkruid tussen uw bestrating. Door uw bestrating te voegen met voegmiddel blijft uw terras, looppad of oprit onkruidvrij. Door het voegen van uw bestrating met King-Assistent voegmiddel kunt u dus onbezorgd genieten van uw tuin.

          1-8 van 8
          Sorteer op:
          1-8 van 8
          Producten per pagina:

          Wat is het juiste voegmiddel voor mijn tegels?

          Het juiste voegmiddel kiezen, hangt af van de bestrating die u kiest. Bijna alle voegmiddelen zijn geschikt voor het voegen van een terras of looppad.
          Er zijn maar enkele voegmiddelen geschikt voor een oprit. Wij hebben twee soorten voegmiddel in het assortiment van het merk Excluton. King-Assistent voegmiddel
          Plus, deze is geschikt voor terrassen en looppaden en King-Assistent voegmiddel Premium deze is geschikt de oprit. Het voegmiddel is in drie kleuren beschikbaar:
          grijs, antraciet en zwart. Bijna elke bestrating is geschikt om te voegen. Vooral bij de 60plus Soft Comfort tegel, de Noviton tegel en de Kera Twice ontstaat er een prachtig resultaat als
          deze worden gevoegd met King-Assistent voegmiddel Plus of Premium. King-Assistent voegmiddel heeft als voordeel dat in tegenstelling tot een zandvoeg, deze voeg niet weg kan spoelen en dat onkruid ook geen kans heeft. Verder laat King-Assistant voegmiddel geen blijvende vlekken achter op de tegels.
          Laat u dus goed informeren als u kiest voor een voegmiddel van een ander merk of deze geschikt is voor de bestrating die u heeft gekozen.

          Stappenplan:

          1. Maak de bestrating goed nat met een tuinslang

          2. Strooi het voegmiddel uit over de voegen

          3. Verdeel het voegmiddel met een rubber wisser over de voegen en druk het goed in de voeg

          4. Besproei de tegels opnieuw met water. Hierdoor zakt het voegmiddel goed in de voegen.Vul de plekken waar te weinig voegmiddel zit en bewater dit weer.

          5. Verwijder de laatste resten met een kokosbezem

          Voor het beste resultaat raden wij aan om minimaal 24 uur de bestrating niet te belasten, zodat het voegmiddel kan uitharden en optimaal kan hechten.

          Save & Share Cart
          Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
          Back Save & Share Cart
          Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
          Your cart email sent successfully :)