9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
   Materiaal
   A-Kwaliteit
    Merk
    Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
    Maat
     Dikte
      Soort tegel
       Geschikt voor oprit
        Met facet
        Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
         Met relief
          Lengte
           Maat
           Hoogte
            Dikte staanders

             Tuinhekken en poorten

             Op 123sierbestrating.nl vindt u een ruim assortiment tuinhekken. Bekijk ons aanbod in hekwerk voor tuinen nu en bestel meteen online!

             1-12 van 80
             Sorteer op:
             1-12 van 80
             Producten per pagina:

             Tuinhekken en poorten

             U bent op zoek naar een manier om uw (voor)tuin op een eenvoudige en kindvriendelijke manier te omheinen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Speciaal voor u hebben we zowel houten als metalen tuinhekken geselecteerd. Zo vindt u altijd een hekwerk dat bij u past.

             Tuinhekken van hout

             De meest natuurlijke uitstraling creëert u met een tuinhek van hout. We hebben ze in allerlei soorten en maten. U bepaalt dus zelf de hoogte en de uitstraling. Zo hebben we moderne hekken met een strakke uitstraling en meer klassieke varianten. Deze hekwerken kenmerken zich door meer ronde vormen. Wees u ervan bewust dat een tuinhek niet voor optimale privacy zorgt. Maar dat maakt een tuinhek juist zo geschikt voor een voortuin. 123sierbestrating heeft alle soorten en maten tuinhekken in het assortiment. U bestelt het hek van uw keuze in een handomdraai. Wij leveren uw bestelling in no time bij u thuis af!

             Hekwerk van metaal

             Bent u op zoek naar een moderne afscheiding in uw tuin? Dan kiest u voor een metalen tuinhek. In eerste instantie lijkt een metalen tuinhek niet de meest natuurlijke keuze. Dat klopt. Het voordeel is wel dat u het hek kunt laten begroeien met groen. Bekijk ons aanbod nu en kies het hek van uw dromen.

             Save & Share Cart
             Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
             Back Save & Share Cart
             Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
             Your cart email sent successfully :)