9.1 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Directe levering
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Kleur
   A-Kwaliteit
   Al onze producten zijn A Kwaliteit. Producten met 5 sterren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast.
    Merk
    Dit is de leverancier van het product.
    Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
     Formaten
      Maat
       Dikte
        Soort tegel
         Met facet
         Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
          Met relief

           Tuinhekken en poorten

           Op 123sierbestrating.nl vindt u een ruim assortiment tuinhekken. Bekijk ons aanbod in hekwerk voor tuinen nu en bestel meteen online!

           1-0 van 0
           1-0 van 0
           Producten per pagina:
            Er zijn helaas geen producten gevonden

           Tuinhekken en poorten

           U bent op zoek naar een manier om uw (voor)tuin op een eenvoudige en kindvriendelijke manier te omheinen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Speciaal voor u hebben we zowel houten als metalen tuinhekken geselecteerd. Zo vindt u altijd een hekwerk dat bij u past.

           Tuinhekken van hout

           De meest natuurlijke uitstraling creëert u met een tuinhek van hout. We hebben ze in allerlei soorten en maten. U bepaalt dus zelf de hoogte en de uitstraling. Zo hebben we moderne hekken met een strakke uitstraling en meer klassieke varianten. Deze hekwerken kenmerken zich door meer ronde vormen. Wees u ervan bewust dat een tuinhek niet voor optimale privacy zorgt. Maar dat maakt een tuinhek juist zo geschikt voor een voortuin. 123sierbestrating heeft alle soorten en maten tuinhekken in het assortiment. U bestelt het hek van uw keuze in een handomdraai. Wij leveren uw bestelling in no time bij u thuis af!

           Hekwerk van metaal

           Bent u op zoek naar een moderne afscheiding in uw tuin? Dan kiest u voor een metalen tuinhek. In eerste instantie lijkt een metalen tuinhek niet de meest natuurlijke keuze. Dat klopt. Het voordeel is wel dat u het hek kunt laten begroeien met groen. Bekijk ons aanbod nu en kies het hek van uw dromen.

           Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
           Back Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
           Your cart email sent successfully :)