9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 36
  • 36
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Straatklinkers

      Straatklinkers kopen voor in de tuin of rondom uw huis? Dan bent u bij 123sierbestrating aan het juiste adres! ? Gratis verzending vanaf €800,- ? Laagste prijs garantie ? Altijd deskundig personeel!

      1-12 van 36
      Sorteer op:
      1-12 van 36
      Producten per pagina:

      Straatklinkers

      Wat is de nachtmerrie van wielrenners en andere mensen tijdens het fietsen? Natte straatklinkers natuurlijk! Op natte straatklinkers vallen wielrenners een stuk sneller, wat grote gevolgen heeft tijdens de koers. Natuurlijk is het niet alleen kommer en kwel met de straatklinker, het geeft namelijk ook een bepaalde allure aan uw voor of achtertuin. Niets is mooier dan een mooi goed gelegd pad van klinkers of straatstenen, daar weten wij alles van! Om u een beetje op weg te helpen hebben we speciaal voor u een uitleg hoe u bijvoorbeeld een prachtig paadje kan leggen in en rondom uw huis.

      De herkomst van de straatklinker

      Voordat we onze tips met u delen willen we u graag wat meer vertellen over de herkomst van de gebakken straatklinkers. Deze zijn namelijk overal in het straatbeeld te vinden in Nederland, maar waarom zou u nou moeten kiezen voor deze prachtige gebakken klinkers? De gebakken klinkers of gebakken straatstenen zijn ideaal om de prachtigste paden in bijvoorbeeld de achtertuin te maken. U kunt namelijk heel gemakkelijk patroontjes leggen, waarmee u uw tuin een geheel andere uitstraling geeft. Ook kunt u de straatklinkers in verschillende verbanden leggen, waarmee u een geheel nieuwe bestrating creëert. Wij horen u denken, in verschillende verbanden leggen? Dit leggen wij u graag uit in de volgende alinea, nadat de verschillende formaten klinkers zijn behandeld.

      Verschillende formaten straatklinkers of gebakken straatstenen

      Straatbakstenen of gebakken straatklinkers zijn in verschillende formaten in ons assortiment verkrijgbaar. Wij hebben voor deze maten gekozen, omdat dit de meest gangbare straatsteenformaten in Nederland zijn en zorgen voor strakke bestrating. De formaten die wij in het assortiment hebben voor u zijn de volgende:

      * Waalformaat (210×50 mm – ca. 100 st/m2)
      * Dikformaat (210×70 mm – ca. 68 st/m2)
      * Klinkerformaat (200×100 mm – ca. 45 st/m2)

      De verschillende legverbanden voor uw mooie huis

      Nu de verschillende formaten behandeld zijn, kunnen we de legverbanden aan u uitleggen om een strakke bestrating te creëren. Met een legverband wordt bedoeld, dat de straatklinkers in verschillende patronen kunnen worden gelegd. Straatklinkers zijn natuurlijk rechthoekige stenen, waardoor u heel gemakkelijk verbanden kunt leggen in het straatbeeld. Wij zullen de meest voorkomende legverbanden voor u op een rijtje zetten.

      Halfsteenverband van straatklinkers

      Bij een halfsteensverband verspringen de stenen elke rij een halve steen ten opzichte van de rij erboven en de rij daaronder. Omdat dit verband te zwak is om bijvoorbeeld opritten of parkeerplaatsen te plaatsen, raden wij u aan om het halfsteensverband voornamelijk te gebruiken als bestrating in uw voor of achtertuin.

      Keperverband, voor de oprit of de parkeerplaats

      Een ander verband dat wij graag aan u willen voorlichten, is het keperverband. Hierbij staan de stenen om en om een kwartslag ten opzichte van elkaar, maar liggen de stenen 45° ten opzichte van de as van de weg. De stenen worden dus als een visgraat gelegd, hierom wordt het ook wel het visgraatverband genoemd. Aangezien de visgraat een stevige leg vorm is, is het ideaal om dit verband te gebruiken bij het leggen van uw oprit of parkeerplaats.

      Het elleboogverband

      Last but not least willen u graag het elleboogverband uitleggen. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor het leggen van een terras of parkeerplaats. U wilt natuurlijk wel veilig zitten als u aan het genieten bent van een hapje en een drankje met uw naasten. Dit verband heeft ten opzichte van het halfsteensverband het grote voordeel dat het een heel sterk patroon is. Dit komt omdat in een elleboogverband de straatklinkers in een hoek van 90 graden liggen en dus beter opgesloten zijn.

      Service van 123sierbestrating

      123sierbestrating heeft een groot assortiment aan straatklinkers, straatstenen en betonklinkers. Of u nu op zoek bent naar klinkers of stenen, al onze tuin stenen zijn te zien in onze showroom in Abcoude. Ons assortiment bestaat uit meerdere soorten klinkers en onze klinker experts hebben de know how hiervan. Heeft u advies nodig op locatie? Neem dan even contact met ons op. Dan zorgen we dat er een expert aanwezig is. Het bezichtigen van de straatklinkers is zonder afspraak natuurlijk ook mogelijk. Voor meer vragen en contact met ons kunt u ons altijd benaderen. Bel dan de klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen en de algemene voorwaarden. Op zoek naar een getrommelde bestrating of gebruikte bestrating aanbieding? Bekijk dan ook onze sale pagina en bestel uw tuin stenen. Bestellingen boven de €800 profiteren van gratis verzending. Kijk ook eens bij onze gebakken bestrating, natuursteen tegels, keramische tegels en gebakken sierbestrating voor andere prachtige stenen.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)