8,9 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
   Merk
   Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
   Maat
   Dikte
    Soort tegel
     Geschikt voor oprit
      Met facet
      Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
       Met relief
        Lengte

         Opsluitbanden en Palissadebanden

         Werk uw sierbestrating netjes af met opsluitbanden en pallisadebanden! Koop nu online kwalitatieve opsluitbanden en palissadebanden tegen scherpe prijzen. Binnen 7 dagen bij u thuis geleverd!

         1-16 van 43
         Sorteer op:
         1-16 van 43
         Producten per pagina:

         Opsluitbanden & Palissadebanden

         Heeft u de sierbestrating van uw dromen gevonden? Dan moet deze natuurlijk ook tot in de puntjes afgewerkt worden. Optimaal genieten van uw prachtige tuinterras, oprit of  pad doet u met onze professionele opsluitbanden en palissaden. Voor een prachtig afgewerkte sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. 123Sierbestrating biedt u een uitgebreid assortiment kantopsluitingen van de fabrikanten Kijlstra en Excluton en u kunt dus rekenen op het beste van het beste! Opsluitbanden zorgen ervoor dat uw straatwerk niet verzakt. Als u een echt perfect uitziende tuin wilt, kunt u niet zonder kantopsluiting. Op 123Sierbestrating vindt u kantopsluiting en palissaden in de kleuren antraciet, bruin en grijs. Ook zijn er veel verschillende afmetingen beschikbaar. Bekijk ons assortiment nu en maak uw tuin compleet!

         Palissadebanden

         Een palissadeband is een rij aaneengesloten palen van steen of beton. Heeft u borders of plantenbakken in uw tuin gecreëerd bijvoorbeeld van stapelblokken? Dan zorgen onze kwalitatieve palissadebanden ervoor dat de stenen op hun plek blijven zitten en de aarde niet verzakt. Maar dit is niet het enige waar u palissadebanden voor kunt gebruiken. Ze zijn namelijk ook ideaal om niveauverschillen in uw tuin aan te brengen. Denk aan traptreden of de aanleg van afscheidingen in uw tuin. Palissaden lenen zich ook uitstekend als opsluitbanden of als sierelementen in uw tuin. Bekijk ons assortiment nu en vindt verschillende varianten palissadebanden met ronde en rechthoekige afwerking, die u voor allerlei doeleinden kunt gebruiken.

         Kantopsluiting van topkwaliteit

         Opsluitbanden hebben een strak en rechthoekig model. Zij worden gebruikt om de bestrating van een terras, pad of oprit af te sluiten. Dit zorgt voor stabiel straatwerk waar u jarenlang van kunt genieten. Voor een terras is elk formaat opsluitband geschikt. Voor een oprit kunt u beter een groter formaat kantopsluiting gebruiken, bijvoorbeeld 6x20x100cm. Of u nu heeft gekozen voor strakke sierbestrating of grote terrastegels; in ons aanbod vindt u de passende opsluitbanden en palissadebanden voor uw terras of oprit.

         Save & Share Cart
         Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
         Back Save & Share Cart
         Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
         Your cart email sent successfully :)