9 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
   A-Kwaliteit
   Al onze producten zijn A Kwaliteit. Producten met 5 sterren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast.
    Merk
    Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
    Maat
     Dikte
      Soort tegel
       Geschikt voor oprit
        Materiaal
         Met facet
         Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
          Met relief

           Kunstgras in uw tuin

           Wilt u altijd een groen gazon en is maaien niet uw favoriete bezigheid? Wel de lusten en niet de lasten van gras in uw tuin, dan is het kunstgras van 123Sierbestrating.nl wellicht de oplossing voor u. 123sierbestrating heeft verschillende soorten kunstgras in het assortiment. De prijzen van kunstgras zijn erg verschillend. Van goedkoop gras tot een duurdere uitvoering, u kunt het zo goedkoop of duur maken zoals u zelf wilt. Bekijk ons aanbod nu, bestel het kunstgras van uw keuze en wij gaan ervoor zorgen dat uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u thuis wordt afgeleverd.

           Met kunstgras haalt u groen in uw tuin

           In eerste instantie is kunstgras duurder in aanschaf dan natuurlijk gras, maar kunstgras in uw tuin kent vele voordelen. De belangrijkste zijn dat uw gras altijd groen is en dat u nauwelijks onderhoud hoeft te plegen. U hoeft het gras dus niet te maaien, te bemesten of te besproeien. Elke dag van de week kunt u dus onbezorgd genieten van uw tuin. Ook het leggen van kunstgras is een fluitje van een cent, helemaal in vergelijking met het leggen of zaaien van echt gras. Een  ander bijkomend voordeel is dat door nieuwe ontwikkelingen het kunstgras nauwelijks meer van natuurlijk gras is te onderscheiden. Bovendien is kunstgras erg zacht en dat is wel zo prettig als uw kinderen bijvoorbeeld graag buitenspelen. Het kunstgras in ons assortiment is veilig voor milieu, mens en dier. Het is een geweldige, groene toevoeging aan uw tuin. Het combineert bijvoorbeeld prachtig met strakke terrastegels en een mooie lounge set. Bekijk nu onze verschillende kunstgrassoorten en kies voor groener gras dan aan de overkant!

           Kunstgras kopen bij 123sierbestrating

           Bij 123sierbestrating kunt u kunstgras kopen tegen gunstige prijzen, dit komt omdat wij direct vanaf de producent aan u kunnen leveren. Als u bij ons een bestelling plaatst, kunnen wij ervoor zorgen dat deze binnen 5 werkdagen bij u thuis wordt afgeleverd. Wij verkopen ook: stabilisatiedoek, dit doek zorgt voor een nog langere levensduur van uw kunstgras, lijm en band, wat je nodig hebt voor een niet zichtbare lasverbinding, grashaken, die worden gebruikt aan het uiteinde van de grasmat, zodat het niet opwaait bij een harde wind en kunstgras tape, wat zeer geschikt is als u een klein stuk kunstgras aan elkaar wilt plakken. Wist u dat u bij 123sierbestrating ook terecht kunt voor: tuintegels, betontegels, siergrind, opsluitbanden, zand en nog veel meer. Neem dus een kijkje in het complete assortiment van 123sierbestrating en creëer zo de tuin van uw dromen!

           Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
           Back Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
           Your cart email sent successfully :)