9 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  A-Kwaliteit
  Al onze producten zijn A Kwaliteit. Producten met 5 sterren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast.
   Merk
   Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
   Maat
   Dikte
   Soort tegel
   Geschikt voor oprit
   Materiaal
   Met facet
   Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
   Met relief

   Siergrind

   Om de uitstraling van uw tuin nog een beetje extra te benadrukken, bieden wij u Kijlstra siergrind aan. Ons siergrind is voordelig en in verschillende hoeveelheden leverbaar

   1-16 van 66
   Sorteer op:
   1-16 van 66
   Producten per pagina:

   Siergrind

   Voor de finishing touch van uw tuin bieden wij u Kijlstra en Excluton siergrind aan. Siergrind kan uw tuin net dat beetje extra geven aan uw tuin. Siergrind bepaalt mede de uiteindelijke uitstraling en sfeer van uw tuin. Wilt u namelijk een warme en rustieke uitstraling in uw tuin dan raden wij u siergrind aan in een warme kleur. Voor grotere oppervlaktes is een grind met een donkere kleur meer geschikt. Voor de kleinere oppervlaktes is grind met een lichtere kleur weer beter. De lichtere kleur zorgt er namelijk voor dat uw tuin of oprit groter oogt. Naast siergrind biedt 123sierbestrating ook boomschors en schelpen aan.

   Siergrind, boomschors of schelpen

   Boomschors geeft door zijn donkere kleur een warme sfeer aan uw tuin. Het boomschors wordt vaak gebruikt om tuinborders af te dekken of voor het aanleggen van een tuinpad. Als bijkomend voordeel zorgt boomschors er voor dat onkruid langer weg blijft en het beschermt de wortelen van uw planten in de winter beter tegen vorst. Schelpen worden vaak als decoratie element gebruikt of als tuin pad. Schelpen zijn niet geschikt voor een oprit, door zware belasting verpulveren de schelpen namelijk. Siergrind is de meest populaire vorm van bestrating. Het is namelijk gemakkelijk te verwerken en een voordelige vorm van bestrating. Sierbestrating is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Door het grote assortiment dat 123sierbestrating biedt, zijn er talloze variatiemogelijkheden.

   Siergrind en 123sierbestrating

   Siergrind is een betaalbare oplossing voor uw terras of oprit en is dus al jaren een zeer  populaire vorm van sierbestrating. Het siergrind wat 123sierbestrating in de collectie heeft, wordt geleverd door de fabrikanten Excluton en Kijlstra. Deze fabrikanten staan beide bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. 123sierbestrating hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid van de producten en beiden fabrikanten hebben dit ook hoog in het vaandel staan. Omdat wij direct vanaf de fabriek leveren kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling binnen 7 werkdagen wordt afgeleverd tegen gunstige tarieven. Neem voor ons aanbod een kijkje in onze webshop of neem contact op met één van onze productexperts voor een persoonlijk advies. Tevens heeft 123sierbestrating ook een showroom waar alle producten te bezichtigen zijn, hier kunt u wellicht nieuwe ideeën op doen voor uw tuin. Wist u dat u bij 123sierbestrating ook terecht kan voor zand, drainage, opsluitbanden, kunstgras en nog veel meer. Bekijk ons ruime assortiment en heeft u vragen, 123sierbestrating staat voor u klaar!

   Save & Share Cart
   Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
   Back Save & Share Cart
   Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
   Your cart email sent successfully :)