9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
   Merk
   Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
   Maat
   Dikte
   Soort tegel
   Geschikt voor oprit
   Met facet
   Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
   Met relief
   Lengte
    Maat
     Hoogte
      Dikte staanders

       Siergrind

       Om de uitstraling van uw tuin nog een beetje extra te benadrukken, bieden wij u Excluton en Kijlstra siergrind aan. Ons siergrind is voordelig en in verschillende hoeveelheden leverbaar. Bent u op zoek naar siergrind om uw tuin net dat beetje extra te geven? Dan bent u bij 123Sierbestrating aan het juiste adres.

       1-12 van 63
       Sorteer op:
       1-12 van 63
       Producten per pagina:

       Siergrind bij 123Sierbestrating

       Voor de finishing touch van uw tuin bieden wij u Kijlstra en Excluton siergrind aan. Siergrind kan uw tuin net dat beetje extra geven. Siergrind bepaalt mede de uiteindelijke uitstraling en sfeer van uw tuin. Wilt u namelijk een warme en rustieke uitstraling in uw tuin, dan raden wij u siergrind aan in een warme kleur. Voor grotere oppervlaktes is een grind met een donkere kleur meer geschikt. Voor de kleinere oppervlaktes is grind met een lichtere kleur weer beter. De lichtere kleur zorgt er namelijk voor dat uw tuin of oprit groter oogt. Naast siergrind biedt 123Sierbestrating ook boomschors en schelpen aan.

       Siergrind, boomschors of schelpen

       Naast het mooiste siergrind, vindt u bij 123Sierbestrating ook mooi boomschors en schelpen om uw pad of tuin net dat beetje extra te geven. Boomschors geeft door zijn donkere kleur een warme sfeer aan uw tuin. Het boomschors wordt vaak gebruikt om tuinborders af te dekken of voor het aanleggen van een tuinpad. Als bijkomend voordeel zorgt boomschors ervoor dat onkruid langer wegblijft en het beschermt de wortels van uw planten in de winter beter tegen vorst.

       Schelpen worden vaak als decoratie element gebruikt of als tuinpad. Schelpen zijn niet geschikt voor een oprit, door zware belasting verpulveren de schelpen namelijk. Siergrind is de meest populaire vorm van bestrating. Het is namelijk gemakkelijk te verwerken en een voordelige vorm van bestrating. Siergrind is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Door het grote assortiment dat 123Sierbestrating biedt, zijn er talloze variatiemogelijkheden.

       Grind of split?

       Bij 123Sierbestrating kunt u kiezen uit grind en split. Het verschil tussen grind en split is dat grind vaak grover is dan split. Split bestaat uit kleine korrel steentjes en grind bestaat uit steentjes die een stuk groter zijn. Toch worden deze twee soorten vaak door elkaar gehaald. Met split creëert u een een strakker geheel dan wanneer u met grind werkt. Bij ons bestelt u bigbags grind, maar kunt u ook split in bigbag afnemen. Kies eerst of u grind of split wilt aanschaffen en kies daarnaast in welke kleur u de split of grind wilt aanschaffen. Gaat u voor wit grind, graniet split of iets helemaal anders? Of u nu voor grind of split kiest, met grind en split geeft u net dat beetje extra aan uw tuin.

       Siergrind en 123Sierbestrating

       Siergrind is een betaalbare oplossing voor uw terras of oprit en is dus al jaren een zeer populaire vorm van sierbestrating. Het siergrind dat 123Sierbestrating in de collectie heeft, wordt geleverd door de fabrikanten Excluton en Kijlstra. Deze fabrikanten staan beide bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. 123Sierbestrating hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid van de producten en beide fabrikanten hebben dit ook hoog in het vaandel staan. Omdat wij direct vanaf de fabriek leveren, kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling binnen 7 werkdagen wordt afgeleverd, tegen gunstige tarieven.

       Service van 123Sierbestrating

       Wilt u siergrind kopen? Neem voor ons aanbod siergrind een kijkje in onze webshop. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem contact op met één van onze productexperts voor een persoonlijk advies. Tevens heeft 123Sierbestrating ook een showroom waar alle producten te bezichtigen zijn, hier kunt u wellicht nieuwe ideeën opdoen voor uw tuin. Wist u dat u bij 123Sierbestrating ook terecht kan voor zand, drainage, opsluitbanden, kunstgras en nog veel meer? Bekijk ons ruime assortiment en heeft u vragen, 123Sierbestrating staat voor u klaar! Heeft u vragen over ons siergrind, andere producten of onze service? Neem dan een kijkje tussen onze veelgestelde vragen, algemene voorwaarden of neem contact met ons op.

       Save & Share Cart
       Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
       Back Save & Share Cart
       Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
       Your cart email sent successfully :)