9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 37
  • 37
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Abbeystones

      Vindt Abbeystones bij 123sierbestrating.nl => voordelig en snelle levering!

      1-12 van 37
      Sorteer op:
      1-12 van 37
      Producten per pagina:

      Abbeystones

      Abbeystones zijn prachtige stenen van beton die door hun verouderde look een nostalgische uitstraling geven aan uw tuin of terras. De Abbeystone ook wel koppelstone genoemd is al jarenlang een populaire steensoort. Dat komt met name door de kwaliteit, duurzaamheid, onderhoudsvriendelijke karakter en ook omdat de Abbeystones veelzijdig zijn te gebruiken. Vaak worden de Abbeystones in wildverband of halfsteensverband gelegd. Met een wildverband ontstaat er speels effect in uw tuin en wordt vaak gebruikt voor een oprit. Halfsteensverband is erg mooi, maar niet erg sterk, dus niet geschikt voor een oprit. Halfsteensverband wordt dan ook vaak gebruikt voor paden en terrassen.

      Abbeystones een veelzijdige steen

      De Abbeystone is een veelzijdige steen, die voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Een terras, tuinpad of zelfs een oprit, dit product leent zich hier uitstekend voor. Het kenmerk is dat het getrommelde stenen zijn. Trommelen houdt in dat de stenen na productie worden gehusseld in grote trommels. Door dit proces ontstaan er “beschadigingen” aan de stenen, waardoor ze de verouderde look krijgen.   Verkrijgbaar in diverse afmetingen, namelijk 20x20cm, 20x30cm en 30x40cm met een dikte van 5 of 6 cm. Wilt u een oprit aanleggen , dan heeft u een minimale dikte nodig van 6cm. het wildverband  is een mix van bovenstaande maten, zie bijvoorbeeld Abbeystones wildverband 6cm grijs/zwart. Deze zijn zeer geschikt om een prachtige en robuuste oprit te maken.

      Abbeystones bij 123sierbestrating

      In het assortiment van 123sierbestrating hebben we een ruim aanbod aan Abbeystones ook wel getrommelde sierbestrating genoemd. De stenen zijn van hoge kwaliteit en afkomstig uit de fabrieken Excluton en Kijlstra. Dit product is te verkrijgen in vele trendy kleuren. Door de diversheid aan kleuren en formaten kunt u eindeloos combineren. Voor goedkope sierbestrating bent u bij 123sierbestrating aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod op 123sierbestrating.nl en laat u inspireren. Naast Abbeystones hebben wij uiteraard ook andere producten in het assortiment oa: kunstgras, tuinhout, stapelblokken, tuintegels, opsluitbanden. U ziet het bij 123sierbestrating vindt u alles wat u nodig heeft om een tuin af te maken. Bestel uw producten in een handomdraai online en ontvang uw order binnen 5 werkdagen thuis!!

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)