9.1 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Directe levering
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Kleur
   A-Kwaliteit
   Al onze producten zijn A Kwaliteit. Producten met 5 sterren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast.
    Merk
    Dit is de leverancier van het product.
    Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
    Formaten
     Maat
      Dikte
       Soort tegel
        Met facet
        Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
         Met relief

          Tuinverlichting

          Bestel je tuinverlichting bij 123Sierbestrating.nl. Op alle producten geldt een laagste prijsgarantie -> elders goedkoper, wij betalen het verschil terug.

          1-16 van 43
          Sorteer op:
          1-16 van 43
          Producten per pagina:

          Lightpro 12volt tuinverlichting

          Niet alleen overdag wilt u genieten van uw tuin, maar ook als het donker wordt. Tuinverlichting zorgt voor sfeer in de tuin. Zeker met de juiste verlichting kunt u nog meer genieten van uw tuin. Verlicht bomen van onderaf of creëer met spotjes diverse sfeervolle plekken in uw tuin. Met het Lightpro systeem kunt u alle kanten op. Naast sfeer creëren is er nog een reden om tuinverlichting aan te brengen in uw tuin en dat is veiligheid. Het is namelijk een feit dat een verlichte tuin onbevoegden in uw tuin afschrikt. Twee goede redenen dus om aan de slag te gaan met de verlichting van uw tuin.

          Installatie van uw tuinverlichting een simpele klus

          Aanleggen van sfeerverlichting is normaal een lastige klus. Met het innovatieve 12volt systeem van Lightpro wordt het u makkelijk gemaakt. U legt een kabel in de grond die wordt aangesloten op een transformator en op elke gewenste plek kunt u een connector plaatsen. Na het bevestigen van de connector koppelt u hier een lamp aan en: u heeft verlichting! Het is zelfs mogelijk om het systeem later ook nog uit te breiden, zonder de originele kabel te vervangen. Kortom een innovatief en professioneel systeem met eenvoudige installatie.

          Assortiment Lightpro

          Het assortiment van Lightpro is uitgebreid. In onze webshop kun u het gehele aanbod op uw gemak bekijken en zo uw lichtplan samenstellen. Diverse modellen lampen en spotjes in verschillende wattages (alle LED verlichting) kabellengtes en transformatoren. Lightpro komt aan ieders wensen tegemoet. Bekijk nu het gehele assortiment aan Lightpro producten en bestel uw tuinverlichting eenvoudig online bij 123sierbestrating. U zoekt uw favoriete lampen uit, voegt daar aan toe de juiste transformator, kabel en connectoren en u kunt aan de slag!

          Save & Share Cart
          Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
          Back Save & Share Cart
          Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
          Your cart email sent successfully :)