9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 6
  • 6
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Tuinbestrating

      Bestel uw tuinbestrating online bij 123sierbestrating. Gunstige prijzen en snelle levering!

      1-6 van 6
      Sorteer op:
      1-6 van 6
      Producten per pagina:

      Tuinbestrating

      In de loop der jaren is de tuin steeds belangrijker geworden. Het is niet alleen meer een verlengstuk van je woning, maar echt een plaats waar je heerlijk tot rust kan komen. Heel belangrijk dus dat u een tuin creëert die bij u past en waar u zich op uw gemak voelt. Tuinbestrating is een belangrijk onderdeel van de tuin. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld: grootformaat tegels voor een moderne tuin, rustieke tegels voor een authentieke look of keramische tegels, die weer een natuurlijke uitstraling geven aan uw tuin. Voordat u aan de slag gaat met de bestrating in uw tuin stelt u zich een aantal vragen: Wat is de beste plek voor een terras. Zit ik graag in het zonnetje of toch liever in de schaduw? Wil ik een modern, strak terras of wil ik juist een rustieke, warme sfeer creëren ? U ziet het, het vergt enige voorbereiding om de juiste tuinbestrating te kiezen.

      Welke tuinbestrating moet ik kiezen?

      Een keuze maken in tuinbestrating is heel persoonlijk. De één houdt van strak en modern de ander wilt juist een warme sfeer. Wij raden dus altijd aan om eerst een aantal zaken op een rijtje te zetten, bijvoorbeeld:

      1. inspiratie op te doen
      2. budget te bepalen
      3. bepalen welke sfeer u wilt creëren.

      Bij 123sierbestrating kunnen wij u hier uiteraard ook in helpen. Wilt u namelijk toch graag een persoonlijk advies of zou u graag de bestrating in het echt willen zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom Abcoude. Check de openingstijden op onze website en wilt u zeker weten dat er iemand aanwezig is, maak dan even een afspraak. Wellicht doet u hier ook nog andere ideeën op, want u kunt hier bijna het gehele assortiment tuinbestrating bewonderen.

      Tuinbestrating bij 123sierbestrating

      Voor professioneel advies en voordelige tuinbestrating bent u bij 123sierbestrating aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om uw vragen omtrent tuinbestrating te beantwoorden, zowel telefonisch als persoonlijk in onze showroom. 123sierbestrating heeft een groot aanbod aan diverse soorten tuinbestrating.

      Wij leveren direct van de leverancier, dus wij kunnen u tuinbestrating aanbieden tegen scherpe prijzen. Bestel uw producten snel en gemakkelijk online en ontvang uw bestelling binnen 5-7 werkdagen thuis. U kunt bij 123sierbestrating ook terecht voor o.a. kunstgras, tuinhout, zand, tuinverlichting, stapelblokken en nog veel meer producten. Kortom 123sierbestrating helpt u op weg om de tuin van uw dromen te realiseren.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)