9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
   Merk
   Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
   Maat
    Dikte
     Soort tegel
     Geschikt voor oprit
      Met facet
      Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
       Met relief
        Lengte
         Maat
          Hoogte
           Dikte staanders

            Sierstenen

            De meeste mensen hebben sierstenen in hun voortuin, zijtuin of achtertuin. Siersteen is de naam die we geven aan een meer decoratieve vorm van stenen. Het zijn alle soorten stenen waarmee u uw tuin kunt versieren. En wie wil er nou geen mooie stenen voor de paadjes en leuke hoekjes in uw tuin?

            1-10 van 10
            Sorteer op:
            1-10 van 10
            Producten per pagina:

            Sierstenen als decoratie in de tuin

            Strakke bestrating of beton bestrating niets voor u? Sierstenen kunt u bestellen in de vorm van tegels, maar ook als losse stenen. Met sierstenen tegels kunt u de mooiste paadjes leggen. Met de losse stenen kunt u decoratie in de tuin aanbrengen. Dit kan bijvoorbeeld als afscheiding in de tuin tussen verschillende plantensoorten in. Sierstenen komen in verschillende soorten en maten.
            Zo zijn er mooie Gaas Maaskeien in bonte kleuren of de prachtige Gaas Moranekeien met hun mooie afgeronde vorm. Door deze variëteit kunt u met sierstenen in de tuin veel verschillende kanten op.

            Een schanskorf maken met sierstenen

            Schanskorven worden vaak neergezet als decoratie of als constructie waar planten overheen kunnen groeien. Heeft u last van geluidsoverlast? Dan kan een schanskorf hier een oplossing voor bieden. De korf bestaat uit een omhulsel dat opgevuld wordt met grote stenen. De stenen houden geluid tegen en daarnaast ziet de korf er ook nog mooi uit. U kunt de korf opvullen met een grijze kleur stenen, maar u kunt ook gaan voor een mix van verschillende kleuren sierstenen. Op deze manier zorgt u voor een speels effect. Voor veel mensen is een steenkorf ook een mooie manier om klimop of klimplanten op te laten groeien in de tuin. Eenmaal begroeid ziet u niet meer dat het een schanskorf is!

            Wat kunt u allemaal met sierstenen?

            De meeste mensen vinden betontegels niet de mooiste keuze voor in hun tuin. Sierstenen kunnen dan uitkomst bieden. Met de nieuwste producten van 123Sierbestrating maakt u de mooiste paadjes en decoratie in uw tuin. Geen strakke bestrating, maar speelse elementen waarmee u uw tuin opvult.
            Denk hierbij aan Gaas Breuksteen of Gaas Grauwacke. Of misschien gaat u wel voor diverse soorten stenen bij elkaar om een mix and match geheel mee te maken. U kunt ook een mooie border of plantenbak bouwen met sierstenen.

            Service van 123Sierbestrating

            Bij 123Sierbestrating kunt u terecht voor de mooiste sierstenen. We verkopen ook goedkope sierstenen, waardoor u met elk budget bij ons terecht kunt. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor getrommelde bestrating, split grind, diverse soorten keramische tegels en nog veel meer! Heeft u vragen over een bepaald soort gebakken stenen of wilt u meer weten over onze sierstenen?
            Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag met al uw vragen! Regelmatig voegen we de mooiste en nieuwste producten toe aan ons assortiment.

            Save & Share Cart
            Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
            Back Save & Share Cart
            Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
            Your cart email sent successfully :)