9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 3
  • 3
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
   Soort tegel
    Geschikt voor oprit
     Met facet
     Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
      Met relief
       Lengte
        Maat
         Hoogte
          Dikte staanders

           L-elementen

           L-elementen zijn, zoals de naam al zegt, sierblokken van beton die in de vorm van een L zijn gegoten. Deze L-vorm zorgt ervoor dat de L-elementen bestaan uit een lange en een korte zijde. Met deze bijzondere vormgeving realiseert u met deze betonelementen een stevige ophoging. Metsel de korte zijde in of plaats hem onder een rand terrastegels. Zo creëert u met de L-elementen bijvoorbeeld een laag muurtje, plantenbak, vijver of een opgehoogd terras. Bij 123Sierbestrating vindt u verschillende L-elementen.

           1-12 van 14
           Sorteer op:
           1-12 van 14
           Producten per pagina:

           L-elementen in verschillende kleuren en afmetingen

           Bij 123Sierbestrating vindt u verschillende L-elementen om diepte te creëren in uw tuin. De tuin is voor velen een klein stukje paradijs en met de L-elementen van 123Sierbestrating maakt u het nog een stukje mooier. Met het creëren van een eigen stukje paradijs zult u naast de indeling ook rekening willen houden met bepaalde, specifieke kleuren. Het is belangrijk dat alle kleuren binnen de tuin op elkaar zijn afgestemd om een rustige look te creëren. Het is ook mogelijk om ervoor te kiezen om de L-elementen in uw tuin te kopen in verschillende kleuren. Ga voor L-elementen in de kleur grijs, antraciet, licht grijs of zwart. Bij 123Sierbestrating vindt u L-elementen in verschillende kleuren.

           Naast de kleur is het ook belangrijk om de juiste afmeting van uw L-elementen te kiezen. Wanneer u van plan bent om één of meerdere L-elementen te kopen is het belangrijk dat u over bepaalde, specifieke afmetingen nadenkt. Ook op dit vlak vindt u bij 123Sierbestrating de perfecte oplossing. Zo is het mogelijk om de L-elementen in verschillende specifieke afmetingen te kopen. Ga bijvoorbeeld voor de Excluton L-elementen. Deze L-elementen zijn 40 cm breed, 40 cm lang en 40 cm diep, maar ook verkrijgbaar in andere afmetingen. Maar bij 123Sierbestrating vindt u ook een L-element hoek, beton elementen en natuursteen tegels.

           Met L-elementen een ophoging realiseren

           Met L-elementen een ophoging realiseren is mogelijk, maar velen zullen zich de vraag stellen hoe. In dat geval is het ten eerste belangrijk om rekening te houden met de grond waarop u de L-elementen en betonelementen wilt aanbrengen. Dit is noodzakelijk, omdat alleen op deze manier de bovenkant van de elementen goed op elkaar zullen aansluiten. Zorg er dus voor dat u een stevige, sterke onderlaag legt voordat u een ophoging realiseert met L-elementen. Zorg er daarnaast voor dat u de eerste keer dat u het muurtje bouwt, de L-elementen stapelt zonder dat u ze op elkaar metselt, dit zodat u kunt zien of alles goed op elkaar plast.

           Service van 123Sierbestrating

           Heeft u de juiste L-elementen voor in de tuin gevonden? Dan bestelt u ze gemakkelijk via 123Sierbestrating. Hierbij profiteert u van snelle levering, scherpe prijzen en een goede service! Bij ons vindt u een ruim assortiment L-elementen voor in de tuin. Naast de mooiste L-elementen tuin kunt u bij ons ook terecht voor tuintegels, opsluitbanden en betontegels. Bij 123Sierbestrating zijn uw L-elementen gemakkelijk online te bestellen, maar u kunt ook langskomen! Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op!

           Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
           Back Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
           Your cart email sent successfully :)