9.1 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Directe levering
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Kleur
   A-Kwaliteit
   Al onze producten zijn A Kwaliteit. Producten met 5 sterren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast.
    Merk
    Dit is de leverancier van het product.
    Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
     Formaten
      Maat
       Dikte
        Soort tegel
         Met facet
         Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
          Met relief

           Tuinspots

           Bestel tuinspots bij 123sierbestrating. Op alle producten geldt een laagste prijsgarantie -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

           1-10 van 10
           Sorteer op:
           1-10 van 10
           Producten per pagina:

           Tuinverlichting

           Met tuinverlichting geniet u de hele dag door van uw tuin, U bent niet gebonden aan daglicht, want met tuinverlichting, geniet u ook in de avond van uw tuin. Buitenverlichting zorgt voor sfeer in uw tuin, maar u kunt ook bepaalde objecten accentueren door hier licht op te laten schijnen.

           Lightpro 12volt tuinverlichting

           Bij 123sierbestrating bent u aan het juiste adres om uw tuinverlichting te kopen. Wij verkopen namelijk de waanzinnige mooie tuinverlichting van het merk Lightpro. Lightpro is een innovatief 12volt licht systeem voor in de tuin. Het is een professioneel systeem met eenvoudige installatie. U legt een kabel in de grond, die bevestigd is aan een transformator. Aan de kabel bevestigt u, op ieder gewenste plek een connector en op deze connector bevestigt u weer een lamp en klaar, u heeft licht!

           Tuinspots van Lightpro

           Voor het verlichten van bijvoorbeeld een tuinpad, zijn tuinspots zeer geschikt. Maar ook rondom een vijver of terras kunnen deze spots zorgen voor sfeer. Vaak worden ze ook gebruikt om licht accenten aan te brengen in de tuin. Bekijk het assortiment van Lightpro in onze webshop en bestel uw tuinverlichting eenvoudig online!

           Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
           Back Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
           Your cart email sent successfully :)