9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 133
  • 133
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Terrasstenen

      Bent u al tijden opzoek naar mooie terrasstenen, maar weet u niet waar u op moet letten en welke stenen geschikt zijn? Dan zit u bij ons goed! Wij willen u zo goed mogelijk adviseren bij de koop van uw terrasstenen. Dit doen wij door van A tot Z een plan voor u te maken, waardoor u weet waar u op moet letten als u mooie terrasstenen gaat kopen.

      1-12 van 133
      Sorteer op:
      1-12 van 133
      Producten per pagina:

      Waar gaat u uw terras plaatsen?

      Voordat u besluit om een terras aan te leggen van terras steen is het eerst belangrijk om de plek te bepalen waar u het terras wilt gaan plaatsen. Dit is natuurlijk niet de eerste de beste plek, nee, u moet met een aantal zaken rekening houden bij het aanleggen van het terras. Ten eerste is het slim het terras dichtbij de achterdeur te doen, hierdoor kunt u gemakkelijk heen en weer voor eten en drinken. Daarnaast is een terras tegen een muur verstandig. Waarom? Omdat u dan gemakkelijk zonwering kunt plaatsen voor de nodige schaduw op uw terras.

      Onze verschillende terrasstenen

      Als u heeft bepaald waar uw terras een plaatsje krijgt, komt u aan bij het uitzoeken van de juiste terrasstenen. Hierbij is in het begin voornamelijk het soort steen belangrijk. U kunt namelijk kiezen uit verschillende soort bestrating, zoals gebakken bestrating, getrommelde bestrating of de altijd mooie strakke bestrating. Naast deze soorten is ook het type terrassteen een factor waar u rekening mee moet houden.

      Verschillende typen terrasstenen

      U kunt namelijk kiezen uit keramische stenen, échte tuin stenen of altijd mooie natuursteen tegels. Alle tegels hebben hun eigen voor- en nadelen en wij adviseren u dan ook om goed onderzoek te doen naar welk type steen voor uw tuin geschikt is.

      De verschillende kleuren terrasstenen

      Als u de soort en het type steen heeft uitgekozen is de laatste stap voor het kiezen van een mooie steenkleur. U wilt natuurlijk dat de terrasstenen goed kleuren bij de planten en bloemen die u heeft en bij de terrasset die u in de tuin wilt gaan zetten. Daarnaast moet het natuurlijk ook passen bij de stijl van uw huis. Heuse design tegels maken uw terras toch wel de eyecatcher van uw tuin, waar u heerlijk kunt chillen in uw vrije tijd. Voor het plaatsen van de terrastegels willen we u graag doorverwijzen naar onze pagina die daar geheel aan is gewijd. Hier kunt u de handigste tips en tricks vinden, die het plaatsen van de terrastegels een fluitje van een cent maken voor u.

      Service van 123sierbestrating

      Bij 123sierbestrating bent u bij dé bestratingsspecialist van Nederland! Wij streven naar een snelle levering, laagste prijsgarantie, goede kwaliteit en deskundig personeel. Hiermee zorgen wij voor tevreden klanten, net als u. Heeft u vragen of wilt u meer weten over 123sierbestrating? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen of kijken bij de veelgestelde vragen. In uw vrije tijd tegels of gebakken klinkers kopen, doet u bij 123sierbestrating. Kom ook naar onze showroom in Abcoude, uw bestelling is hier ook gratis af te halen.Naast onze klantenservice kan het antwoord op je vraag ook tussen de veel gestelde vragen of algemene voorwaarden staan. vergeet dus geen kijkje te nemen!

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)