9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
   A-Kwaliteit
    Merk
    Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
    Maat
     Dikte
      Soort tegel
       Geschikt voor oprit
        Met facet
        Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
         Met relief
          Lengte
           Maat
            Hoogte
             Dikte staanders

              Drainage

              Wilt u draineren in uw tuin? Drainage zorgt ervoor dat regenwater wordt afgevoerd. Voer regenwater af met de kwalitatieve drainage producten van 123Sierbestrating die u online koopt. Bekijk ons ruime assortiment drainage producten en zorg ervoor dat regenwater geen overlast meer veroorzaakt in uw tuin.

              1-12 van 26
              Sorteer op:
              1-12 van 26
              Producten per pagina:

              Tuin drainage

              Water kan een echte overlast zijn in uw tuin. Een fikse regenbui wilt u zo snel mogelijk achter de rug hebben en u wilt geen plassen water in uw tuin of op uw terras. Heeft u last van natte plekken in de tuin? Drainage is de oplossing! Bij 123Sierbestrating vindt u verschillende producten om drainage in uw tuin aan te leggen. Maak korte metten met regenwater. Alle drainage tuinartikelen in onze webshop zijn online te bestellen. Na bestelling leveren wij de door u gekozen producten binnen 5 dagen bij u thuis af. Dan kunt u meteen beginnen met het aanleggen van de drainage.

              Wat is drainage?

              Drainage is een systeem waarmee water kan worden afgevoerd. Vaak wordt er onderscheid gemaakt tussen horizontale drainage via buizen en verticale drainage via een diep gat in de grond middels buizen of echte zandpaden. Drainage verbetert de afvoer van water. Door op regelmatige afstand van elkaar drainagebuizen te leggen kan het water makkelijker wegstromen. Door drainage is het afvoeren van water goed mogelijk.

              Ga bijvoorbeeld voor de King-Fix Ultra Drain. Dit drainagesysteem bestaat uit een uitgebreide serie producten voor water afvoer. Met behulp van drainage hulpstukken past deze goot prima rond uw terras, oprit of zwembad. Drainage is de oplossing voor het afvoeren van water en daarnaast ook nog eens vriendelijk voor het behoud van uw tegels. De cleaningset die bij deze drain hoort, is een los rooster welke apart is op te lichten om de goot te reinigen. Bent u op zoek naar een drainage goot met mooi design? Ga dan voor de KIng-Fix Ultra Drain!

              Heeft u last van een natte bodem of veel plassen in uw tuin? Zorg er dan voor dat drainage uw gehele tuin droog houdt. Drainage zorgt ervoor dat de afvoer van water gemakkelijk en zorgeloos gebeurt.

              Drainage aanleggen

              Drainage kunt u gemakkelijk zelf aanleggen. Het begint met het graven van een sleuf van zo’n 10 tot 20 centimeter breed. Hier plaatst u de goot in. Deze verbindt u met elkaar met behulp van diverse tussenstukken. Het geheel sluit u aan op het riool zodat al het water kan worden afgevoerd. Bekijk de tuin drainage producten in onze webshop nu, kies wat u nodig heeft en maak uw tuin voor altijd watervrij!

              Service van 123Sierbestrating

              Met de drainagebuizen en -hulpstukken zorgt u voor een tuin zonder overmatig veel water. Bij 123Sierbestrating vindt u een ruim aanbod drainage producten. Naast drainage vindt u bij ons ook de mooiste tuintegels, opsluitbanden en betontegels van topkwaliteit. Wilt u onze producten eens in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Abcoude.

              Save & Share Cart
              Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
              Back Save & Share Cart
              Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
              Your cart email sent successfully :)