9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Scroll voor meer
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 25
  • 25
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Terrastegels

      Op 123Sierbestrating vindt u allerlei stijlen terrastegels. Bekijk ons assortiment nu, wij leveren ze binnen 7 dagen bij u thuis af.

      1-12 van 25
      Sorteer op:
      1-12 van 25
      Producten per pagina:

      Terrastegels voor een zonnige sfeer in uw tuin of op uw terras

      Als u wat meer sfeer wilt creëren in uw tuin bent u bij 123Sierbestrating aan het juiste adres. Wij bieden prachtige terrastegels aan om uw tuin helemaal af te maken. Creëer de sfeer van het zonnige zuiden in uw tuin met mediterrane tuintegels of kies voor een design tegel met een strakke uitstraling. U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Bekijk ons aanbod nu, koop de terrastegels van uw dromen en wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen 5 dagen bij u thuis voor de deur wordt afgeleverd.

      Terrastegels en tuintegels kiezen

      Wilt u uw terras bestraten met tuintegels, maar weet u nog niet welke? Dan zijn zaken als formaat, afwerking en beschermlagen belangrijk om op te letten. Het formaat van de terrastegels bepaalt hoe groot het patroon van uw terras wordt en de afwerking is bepalend voor de sfeer die u neerzet. Ook is het van belang te letten op het onderhoud dat de tegels nodig hebben. Daarnaast is het natuurlijk ook niet onbelangrijk dat de terrastegels passen bij de verdere sfeer in uw tuin. Een strakke lounge set onder een schaduwdoek, daar past bijvoorbeeld beter een strakke moderne design tegel bij. Houdt u meer van klassiekere tuinmeubels, dan zijn tuintegels in een mediterrane of romantische stijl waarschijnlijk beter passend.

      Terrastegels van topkwaliteit vindt u bij 123sierbestrating!

      Wij bieden u terrastegels in diverse bijzondere kleuren, bijvoorbeeld de terrastegel+ 60x60x4 in de kleur marrone of de tegel gecoat 60x60x5cm Titanium wave. Uiteraard hebben wij ook terrastegels in de mooie standaard kleuren zwart en grijs. Bijvoorbeeld de terrastegel+ nero, deze tegel is behandeld met impregneer, waardoor er minder kalk uitbloei ontstaat in de sierbestrating. Design tegel Nero grey, ook een luxe terrastegel zeer geschikt voor een moderne strakke tuin. De terrastegels die 123sierbestrating verkoopt zijn afkomstig uit de fabrieken van Kijlstra en Excluton. 123sierbestrating wil uitsluitend kwaliteitsproducten leveren en zowel Kijlstra als Excluton staan als fabrikant bekend om de unieke, hoogwaardige kwaliteit van hun tuintegels. In onze webshop kunt u de diverse soorten terrastegels terug vinden met de bijbehorende productkenmerken. Bekijk ons assortiment dus snel en kies voor het beste van het beste tegen een aantrekkelijke prijs! Wist u dat 123sierbestrating ook een showroom heeft? Wilt u de tegels toch graag in het echt bekijken, kom dan naar de showroom. Hier kunt u persoonlijk advies krijgen van één onze productexperts en wellicht doet u nog ideeën op voor de rest van uw tuin!!

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)