9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 7
  • 7
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Tuintegels wildverband

      Bestel tuintegels wildverband bij 123Sierbestrating.nl. Laagste prijsgarantie op alle producten -> ergens anders goedkoper, wij betalen het verschil terug.

      1-7 van 7
      Sorteer op:
      1-7 van 7
      Producten per pagina:

      Tuintegels wildverband

      Steeds meer mensen vinden het leuk om hun stijlvol ingerichte interieur door te trekken naar hun tuin. De tuin is voor veel mensen dan ook echt een leefruimte. Spelen, zwemmen, eten, maar ook werken: onze levens worden steeds flexibeler. Geen wonder dat u steeds hogere eisen stelt aan het comfort van uw tuin. Omdat u zoveel tijd in uw tuin doorbrengt, wilt u dat ook uw tuin helemaal bij u past. Ieder mens is tenslotte uniek. Dat is precies wat er zo leuk is aan een terras of pad van tuintegels in wildverband. Met tuintegels in wildverband geeft u uw terras of pad een creatieve twist, of u nu houdt van een landelijke of een industriële look.

      Tuintegels in wildverband geven uw terras stevigheid

      Natuurlijk heeft u naast de keuze voor stijlvolle bestrating ook rekening te houden met praktische zaken. Een groot voordeel van een terras of pad in wildverband is de extra stevigheid die deze manier van tuintegels leggen met zich meebrengt. Vooral op kleigrond, die normaal gesproken snel verzakt, zorgt het leggen van tuintegels in wildverband ervoor dat de belastbaarheid van uw pad of terras veel groter is en hierdoor langer strak blijft. Een win-win situatie, want schoonheid en functionaliteit versterken elkaar zo.

      Geen algen en mos op uw tuintegels in wildverband

      Wilt u dag in dag uit plezier hebben van uw pad of terras? Dan maakt u met onze tuintegels in wildverband de goede keuze. Wij begrijpen dat u in uw schaarse vrije tijd veel betere dingen te doen hebt dan uw tuintegels onderhouden. Onze tuintegels beschikken gelukkig over een vuilwerende laag, waardoor algen en mos weinig kans krijgen om zich aan uw tuintegels te hechten. Zo geniet u, ook met de Nederlandse weersomstandigheden, steeds volop van uw tuin.

      Milieuvriendelijke tuintegels

      Onze tuintegels in wildverband zijn afkomstig van de firma Kijlstra. Daarmee kiest u voor een hoogstaande tuintegel, geproduceerd door de marktleider van bestratingsproducten in Nederland. Duurzaamheid staat bij Kijlstra voorop. Voor u als klant, maar ook voor onze leefomgeving. Kijlstra haalt de inspiratie voor hun tuintegel collectie uit vier prachtige plekken op aarde: Sawa, New York, Peru en Florence. Kijlstra investeert in een milieuvriendelijke ontwikkeling van alle producten om deze inspirerende plekken aan een volgende generatie door te geven. Heeft u vragen over het leggen van tuintegels in wildverband of wilt u weten welke tuintegel het beste past bij uw smaak en stijl? Vraag dan advies aan onze productspecialisten. Meteen bestellen? Kies dan uw favoriete tuintegels in wildverband in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 7 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)