9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 3
  • 3
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Terras klinkers

      Komt u er niet uit en zoekt u gericht advies? Neem dan contact op met onze productspecialisten. We beantwoorden uw vragen graag. Meteen bestellen? Kies dan vooruw favoriete strakke bestrating in wildverband in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 7 werkdagen bij u af.

      1-3 van 3
      Sorteer op:
      1-3 van 3
      Producten per pagina:

      Terras klinkers

      Terras klinkers hebben in de loop der jaren vele soorten namen gekregen, zoals: straatstenen, betonklinkers, terrasstenen, straatklinkers. Een terras met klinkers kent een aantal voordelen ten opzichte van andere bestratingsproducten. Het zijn robuuste stenen, die wel tegen een stootje kunnen, verkrijgbaar in vele kleuren, zijn onderhoudsvriendelijk en qua prijs ten opzichte van andere soorten sierbestrating relatief goedkoop. Ook is een terras klinker geschikt om in verschillende legpatronen gelegd te worden. Halfsteensverband bijvoorbeeld , hierbij verspringen de stenen per rij een halve steen of keperverband, hierbij worden de stenen om en om een kwartslag gedraaid ten opzichte van elkaar, maar er zijn nog vele andere verbanden mogelijk. Een terras aanleggen klinkers is dus een duurzame en slimme keuze!

      Gevarieerd assortiment aan terras klinkers

      123sierbestrating heeft een gevarieerd aanbod aan terras klinkers. De klinkers zijn verkrijgbaar in diverse formaten en in een uitgebreid gamma aan kleuren. De kleuren lopen uiteen van trendy antraciet tot een sfeervolle bont gevlamde tint. Terrasklinkers kunnen gebruikt worden voor verschillende stijlen, zowel landelijk als trendy modern. Niet alleen een klinker terras is zeer sterk en onderhoudsvriendelijk, maar door de ruwe bovenlaag zullen glijpartijen voorkomen worden. Terras klinker van beton kunnen gebruikt worden voor het aanleggen van een prachtig terras, maar voor een oprit of looppad zijn ze ook zeer geschikt. Bent u dus op zoek naar robuuste, onderhoudsvriendelijke, duurzame bestrating, dan is de terrasklinker zeker een goede keus. Door de grote variatie aan kleur nuances en formaten vindt u altijd wel een terrasklinker die bij uw stijl en smaak past.

      Terrasklinkers bij 123sierbestrating

      Bent u op zoek naar een goedkope terras klinker, dan vindt u deze bij 123sierbestrating. Wij hebben een afwisselend aanbod aan terras klinkers in vele formaten en prachtige kleuren. Bestel uw producten nu eenvoudig online in een aantal stappen en ontvang uw bestelling binnen 5-7 werkdagen. Hoeveel gemak wilt u hebben? Wilt u toch liever persoonlijk advies, dan is dat ook mogelijk, onze productspecialisten staan voor uw klaar. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Abcoude. Bekijk wel even de openingstijden of maak een afspraak, dan weet u zeker dat er iemand aanwezig is. 123sierbestrating heeft ook andere producten in het assortiment, zoals bijvoorbeeld tuintegels, siergrind, tuinhout, opsluitbanden, tuinverlichting. U ziet het bij 123sierbestrating kunt alles kopen om uw tuin compleet te maken.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)