9.1 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Directe levering
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
Filter:
Kleur
A-Kwaliteit
Al onze producten zijn A Kwaliteit. Producten met 5 sterren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast.
  Merk
  Dit is de leverancier van het product.
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Formaten
   Maat
   Dikte
    Soort tegel
     Met facet
     Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
      Met relief

       Zand

       Als ondergrond voor uw bestrating of voor de voegen; zand is onmisbaar in iedere tuin. Bestel nu kwalitatief hoogwaardig zand bij 123Sierbestrating.nl.

       1-15 van 15
       Sorteer op:
       1-15 van 15
       Producten per pagina:

       Zand

       Absoluut onmisbaar in iedere tuin is zand. Zand is de ultieme ondergrond voor de bestrating van uw tuin. Het zand dat wij leveren komt van de fabrikanten Kijlstra en Excluton en is van perfecte kwaliteit. Of het nu gaat om zand voor in de perken, ophoogzand of voegzand; een tuin zonder zand is niet compleet. Daarom biedt 123Sierbestrating u de keuze uit kwalitatief hoogwaardig zand.

       Welk zand heb ik nodig?

       Zand is verkrijgbaar in vele soorten en maten met ieder een eigen toepassing. Het verschil in zand wordt voornamelijk bepaald door de korrelgrootte. Voordat je zand gaat bestellen is het dus belangrijk, dat u exact weet voor welk doeleinde u het zand nodig heeft. Ophoogzand wordt zoals de naam al doet vermoeden gebruikt om bepaalde delen van uw tuin of de gehele tuin op te hogen. Het ophoogzand dat wij u bieden is van perfecte kwaliteit en kan ook als ondergrond dienen voor bestrating zoals de prachtige betontegels uit ons assortiment. Straatzand is zand wat gebruikt wordt ter ondersteuning van het straatwerk. Dit zand kenmerkt zich doordat het zich gemakkelijk laat uitvlakken. Voor het voegen van het straatwerk wordt vaak brekerzand gebruikt. Dit is grof zand en is ontstaan uit grind wat tot grof zand is gemalen. Met metselzand kan je gemakkelijk metselmortel maken, wat je dus nodig hebt om bijvoorbeeld een muurtje te metselen. Schoon vulzand is zand dat niet is gezeefd er kunnen dus stukjes leem of schelp in zitten. Dit zand is zeer geschikt als opvulling van bijvoorbeeld een fundering. Speelzand is minder grof als gewoon zand en bevat geen leem. Het is dus zeer schoon, ideaal voor in een zandbak.

       123Sierbestrating en levering van zand

       Wilt u zand bestellen neem dan een kijkje in onze webshop. Hier kunt u de diverse soorten zand die wij verkopen vinden samen met de kenmerkende producteigenschappen. Al u bestelt kan 123sierbestrating ervoor zorgen dat uw bestelling binnen vijf werkdagen bij u thuis wordt afgeleverd tegen gunstige tarieven. Het zand wat 123sierbestrating aanbiedt wordt geleverd in BIGBAG´s. Weet u dat 123sierbestrating niet alleen zand in zijn assortiment heeft. U kunt hier ook terecht voor betontegels, opsluitbanden, tuintegels, siergrind en nog veel meer. 123sierbestrating heeft ook een showroom in Abcoude, waar u de producten in het echt kunt bekijken en waar u persoonlijk advies kan krijgen van één van onze productexperts. Misschien doet u hier nog andere ideeën op voor uw tuin en maakt u zo uw tuin compleet!

       Save & Share Cart
       Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
       Back Save & Share Cart
       Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
       Your cart email sent successfully :)