9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Scroll voor meer
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 58
  • 58
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Betontegels met coating

      Bij 123Sierbestrating vindt u betontegels met coating tegen de scherpste prijzen en van verschillende topmerken. Bekijk ons ruime en bijzondere aanbod! Een betontegel met coating kopen? Bij 123Sierbestrating profiteert u van een snelle levering en goede service. Bekijk ons grote assortiment en laat u inspireren!

      1-12 van 58
      Sorteer op:
      1-12 van 58
      Producten per pagina:

      Betontegels met coating in verschillende soorten en maten

      Op 123Sierbestrating.nl vindt u de mooiste betontegels met coating van verschillende merken, zoals Kijlstra en Excluton. Deze merken zijn echte klassiekers als het gaat om betontegels met coating. De betontegels met coating van deze merken worden dankzij hun uitstraling en uitzonderlijke hoge kwaliteit al jarenlang geweldig goed verkocht. Deze merken zijn de grondleggers van de sierbestrating! Deze betontegels met coating geven uw tuin een geweldige, unieke uitstraling.

      Bij 123Sierbestrating kunt u niet alleen kiezen uit welk merk u een gecoate betontegel wilt. U kunt bij ons ook kiezen uit de kleur, vorm en grootte. Gaat u voor een donkere, gemêleerde of lichte kleur van gecoate terrastegels? Daarnaast kunt u ook nog de keuze maken of u uw betontegel met of zonder reliëf wilt. Een reliëf geeft een stoere uitstraling en zorgt ervoor dat u minder snel uitglijdt op de betontegels met coating als het heeft geregend of gesneeuwd. Als laatste kunt u nog de keuze maken of u een betontegel met of zonder facet wilt. Een facet is een afschuining aan de rand van de betontegel met coating.

      Wat is het verschil tussen een geïmpregneerde en gecoate betontegel?

      Uw interesse is gevallen op een betontegel. Er zijn veel verschillende tegels met coating in veel verschillende maten, kleuren en afwerkingen. Maar wat is nu precies het verschil tussen een geïmpregneerde betontegel en een betontegel met coating? Ze zijn alletwee gemaakt van beton, dat is logisch, het verschil zit zich echter in de toplaag. Bij een gecoate tegel wordt er na het produceren van de betontegel een kalklaag (coating) aangebracht. Deze laag, die op de tegel ligt, zorgt ervoor dat er geen vloeistoffen in de tegel kunnen trekken. Betontegels met deklaag zijn vocht en vuil afstotend.

      Bij een geïmpregneerde betontegel wordt er na het produceren van de tegel, een vloeistof over de tegel aangebracht, welke in de bovenste laag van de tegel trekt. Hierdoor is de tegel vocht en vuil afstotend. Of uw betontegel nu gecoat of geïmpregneerd is, ze zijn makkelijk schoon te houden en zorgen voor minder onderhoud. Daarnaast zorgen alletwee deze behandelingen voor een mooi glanzend laklaagje over de tegel. Een betontegel die gecoat en geïmpregneerd is, is vuil en vocht afstotend.

      Gecoate betontegels kopen bij 123Sierbestrating

      Heeft u de juiste betontegel met coating gevonden? Dan bestelt u hem vandaag nog makkelijk en snel via 123Sierbestrating.nl. Bij ons profiteert u van een goede service en snelle levering. Wilt u de betontegels met coating liever eerst even in het echt bekijken? Kom dan bij ons langs onze showroom in Abcoude. Naast de mooiste betontegels met coating vindt u hier ook de mooiste opsluitbanden, tuintegels en vijverranden van uitmuntende kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar natuursteen terrastegels, gebakken klinkers of tegels met coating, bij 123Sierbestrating vindt u de juiste terras bestrating voor in uw tuin tegen de laagste prijs!

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)