Gratis transport vanaf €800,-
Directe levering
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
Kleur
A-Kwaliteit
Al onze producten zijn A Kwaliteit. Producten met 5 sterren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast.
 • 5
Merk
Dit is de leverancier van het product.
Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
Formaten
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief

  Stoeptegels

  Op zoek naar goedkope stoeptegels? ga naar 123sierbestrating.nl => =online bestellen en snellelevering!

  1-5 van 5
  Sorteer op:
  1-5 van 5
  Producten per pagina:

  Stoeptegels

  De ouderwetse stoeptegels, ook wel betontegels, straattegels of tuintegels genoemd, worden vaak gebruikt voor een terras, looppaden of een oprit. De stoeptegel ook wel trottoirtegel genoemd is gemaakt van beton, dit is een mengsel van cement, grind en water. De stoeptegel is een oerdegelijke tegel, die onverwoestbaar is. Door de gladde bovenzijde en de hardheid van het materiaal gaan de tegels erg lang mee. De stoeptegels hebben een facetrand. Een facet is een schuin randje rondom het oppervlak van de tegel, hierdoor krijgt de tegel wat meer uitstraling. Tevens zijn de tegels door deze facetrand minder kwetsbaar voor beschadigingen aan de randen.

  Stoeptegels 30x30 en 30x15

  De stoeptegel heeft een standaard formaat van 30×30 cm of 30×15 cm en zijn verkrijgbaar in diverse diktes. Voor een strak modern oppervlak leg je de stoeptegels recht, zodat de naden op elkaar aan sluiten. Wilt u een speelser accent, dan kunt u de tegels ook in halfsteensverband leggen. De stoeptegels 30×30 zijn te bestellen in de kleuren grijs, antraciet en rood. De stoeptegels 15×30 zijn te bestellen enkel in de kleur grijs. Stoeptegels worden vaak gebruikt voor een trottoir, maar voor een terras, oprit of looppad worden ze vaak gebruikt. Stoeptegels hebben de volgende voordelen: ze zijn goedkoop en laten zich gemakkelijk leggen door hun gewicht en hebben een handzaam formaat.

  Stoeptegels kopen

  Zoekt u een goedkope stoeptegel? neem dan een kijkje in onze webshop. Bij 123sierbestrating vindt u namelijk een ruime keuze aan goedkope stoeptegels. Wij verkopen stoeptegels van de merken Kijlstra en Excluton. Deze fabrikanten staan bekend om hun kwaliteitsproducten, wij zijn dan ook trots dat wij deze producten aan u kunnen aanbieden. Indien u online uw stoeptegels bestelt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze binnen 7 werkdagen bij u thuis voor de deur wordt afgeleverd. Naast een snelle levering heeft 123sierbestrating regelmatig acties voor wat betreft de verzendkosten, houdt deze dan ook goed in de gaten. Wacht niet langer en ga aan de slag met het vernieuwen van uw tuin of terras!

  Save & Share Cart
  Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
  Back Save & Share Cart
  Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
  Your cart email sent successfully :)