Gratis transport vanaf €800,-
Directe levering
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Kleur
  A-Kwaliteit
  Al onze producten zijn A Kwaliteit. Producten met 5 sterren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast.
  • 9
  • 47
  Merk
  Dit is de leverancier van het product.
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Formaten
   Maat
   Dikte
   Soort tegel
   Met facet
   Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
   Met relief

   Kijlstra bestrating

   Wilt u optimaal kunnen genieten in uw tuin? Bij 123Sierbestrating merken we dat er steeds meer waarde wordt gehecht aan de tuin. We zien dat er meer tijd wordt doorgebracht in de tuin en dat het ook steeds meer wordt gezien als een verlengstuk van de woonomgeving. Om het optimale tuingenot naar boven te kunnen halen willen we u graag wijzen op de producten van Kijlstra bestrating. Kijlstra Bestrating is marktleider in Nederland in het produceren van stenen, klinkers, tegels, (sier)bestrating.

   1-16 van 47
   Sorteer op:
   1-16 van 47
   Producten per pagina:

   De inspiratie van Kijlstra bestrating

   U brengt graag tijd door in uw tuin. De tuin die u de gewenste rust, comfort, en inspiratie biedt. De tuin die altijd met de tijd meegaat en er steeds anders uitziet, afhankelijk van welk seizoen het is. Deze principes staan centraal in de collectie van Kijlstra bestrating. De stenen behoren aan te sluiten op de tuin waarin u leeft. Om deze redenen hebben vier bijzondere plekken op aarde voor de nodige inspiratie gezorgd: Sawa, New York, Peru en Florence. Vier bijzondere plekken die elk een eigen karakter hebben en een eigen sfeer oproepen. Welke plek past het beste bij uw tuin?

   Een steentje bijdragen aan het milieu

   De collectie is ontwikkeld met de inspiratie van vier bijzondere plekken en het gebruik van milieuvriendelijke producten en processen. De producten van Kijlstra bestrating onderscheiden zich hiermee van andere aanbieders. Gehoopt wordt dan ook dat andere aanbieders dit voorbeeld zullen volgen. Zo wordt er ook echt een steentje bijgedragen aan het milieu. We wijzen u daarom graag op bijvoorbeeld de siertegels, keramische tegels, en Oud-Hollandse tegels van Kijlstra bestrating.

   Save & Share Cart
   Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
   Back Save & Share Cart
   Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
   Your cart email sent successfully :)