9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Scroll voor meer
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 8
  • 8
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Strakke bestrating waalformaat

      Bestel strakke bestrating waalformaat bij 123Sierbestrating.nl. Laagste prijsgarantie op alle producten -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

      1-8 van 8
      Sorteer op:
      1-8 van 8
      Producten per pagina:

      Strakke bestrating waalformaat

      Het klassieke waaltje in uw tuin zónder de landelijke uitstraling waar deze steen om bekend staat? Dan is onze strakke bestrating in waalformaat precies wat u zoekt. Een flexibele steen die mooi strak oogt, maar toch de nodige warmte met zich meebrengt.

      Waalformaat maakt strakke bestrating flexibel

      Stoer en industrieel of juist bruin gevlamd in de mediterrane look: met onze strakke bestrating in waalformaat bereikt u in een handomdraai precies het sfeerbeeld dat bij u past. Er is geen steen zo flexibel als het waaltje. Het handzame formaat van de steen maakt het eenvoudig om alle mogelijke patronen te leggen. Precies wat u nodig hebt wanneer u graag een unieke én onderhoudsarme tuin wilt. Want als uw tuin helemaal naar uw smaak is ingericht wilt u er van genieten. Niet snoeien, maaien, knippen of wieden, maar gewoon lekker zitten met een kopje koffie en een krantje. Uw tuin is er tenslotte voor u en niet andersom.

      Strakke vloer die lang meegaat

      Om het onderhoud aan uw terras, pad of oprit te verkleinen, adviseren we om voor het leggen van onze strakke bestrating in waalformaat een wortelwerende doek te gebruiken. Een groot voordeel van onze strakke bestrating in waalformaat is dat u deze kunt aantrillen. Het resultaat: een prachtige strakke vloer die lang meegaat en die veel gewicht kan dragen. Vooral voor een oprit is dit van een groot belang, die heeft dagelijks het zwaarst te verduren. Het aantrillen van de stenen is dan ook essentieel wanneer u verzakkingen wilt voorkomen. Aan onze betonnen waaltjes zelf zal het niet liggen. De stenen zijn onverwoestbaar. Dat maakt dat u, met de juiste maatregelen bij het leggen, tot in lengte van dagen van uw tuin blijft genieten.

      Milieuvriendelijke productie van strakke bestrating in waalformaat

      Onze strakke bestrating in waalformaat is afkomstig van de firma’s Kijlstra en Excluton. Beide bedrijven zijn grote namen als het aankomt op de vervaardiging van betonproducten in Nederland. Zowel Kijlstra als Excluton combineren jarenlange ervaring en milieuvriendelijk ondernemen. Zo ontwikkelen zij tuintegels, getrommelde bestrating en strakke bestrating die lang meegaat en bovendien onze leefomgeving zo min mogelijk belast. Goed voor uw tuin én de natuur buiten uw tuin.

      Wilt u meer informatie over de toepassing van onze strakke bestrating in waalformaat voor uw terras, pad of oprit? Onze productspecialisten geven u graag gericht advies. Liever direct bestellen? Kies dan uit ons ruime assortiment strakke bestrating in waalformaat in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 7 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)