9 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
   A-Kwaliteit
   Al onze producten zijn A Kwaliteit. Producten met 5 sterren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast.
    Merk
    Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
    Maat
     Dikte
      Soort tegel
       Geschikt voor oprit
        Materiaal
        Met facet
        Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
         Met relief

          Vlonderplanken

          Bekijk het aanbod aan vlonderplanken op 123sierbestrating.nl. Bestel en ontvang uw bestelling binnen 5 werkdagen!

          1-15 van 46
          Sorteer op:
          1-15 van 46
          Producten per pagina:

          Vlonderplanken

          Met de vlonderplanken van 123sierbestrating maakt u met gemak een prachtig terras. 123sierbestrating biedt diverse soorten vlonderplanken: vuren, grenen of hardhouten vlonderplanken in diverse diktes, lengtes en breedtes. Naast de houten vlonderplanken heeft 123sierbestrating ook vlonderplanken die gemaakt zijn van WPC (composiet), een milieuvriendelijk alternatief voor gewoon hout. Kortom keuze genoeg!!

          Hout of Composiet vlonderplanken (WPC)

          De houten vlonderplanken blijven nog altijd immens populair voor het aanleggen van een terras. Hout geeft toch altijd een gezellige, warme sfeer aan uw tuin. Wat betreft de levensduur en onderhoud van de houten vlonderplanken, dat ligt aan welke houtsoort u gaat gebruiken. Hardhout is veel sterker en duurzamer dan grenen of vurenhout, maar dat zie je ook terug in de prijs. WPC staat voor Wood Plastic Compsite en is samengesteld uit houtvezels en kunststof. Het voordeel is dat deze planken zeer onderhoudsvriendelijk zijn, beitsen, oliën of schilderen is overbodig en ze zijn ook gemakkelijk te reinigen. Verder geven deze planken geen splinters en worden ze niet glad als ze nat worden. Een nadeel van composiet vlonderplanken is de prijs, deze is nagenoeg gelijk aan die van hardhout.

          Vlonderplanken bij 123sierbestrating

          Bij 123sierbestrating vindt u een ruime keuze aan vlonderplanken. De vlonderplanken zijn verkrijgbaar in diverse materialen, lengtes, breedtes, diktes en kleuren, dus voor iedereen is wel een vlonderplank naar zijn keuze te vinden. Neem een kijkje in onze webshop en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor een prachtig strak terras in uw tuin!

          Save & Share Cart
          Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
          Back Save & Share Cart
          Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
          Your cart email sent successfully :)