9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu

Tuintegels kopen voor uw tuin in Utrecht?

Dat doet u bij een specialist voor het kopen van tuintegels in de regio Utrecht, zoals 123sierbestrating.nl. Vanuit onze vestiging in Abcoude zijn wij de aangewezen plek voor goedkope maar kwalitatief hoogwaardige tuintegels tussen Utrecht en Amsterdam.

Goede bestrating in de tuin is van groot belang. Dit wordt vaak onderschat, ook door mensen die veel gebruik van hun tuin maken. Mooie tegels vergroten uw tuincomfort en verhogen de waarde van uw woning. Ook kunt u door middel van tegels een optisch effect creëren. Door de maten van tegels af te wisselen lijkt uw tuin groter.

Bezoek onze showroom in Abcoude!

Tuintegels kopen voor uw woning in Utrecht kunt u om meerdere redenen doen. Misschien wilt u het terras vervangen of uw tuin een frisse, nieuwe uitstraling geven. Wij bieden u ruime keuzemogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke, landelijke, warme of juist een algemene uitstraling van uw terras in uw tuin in Utrecht. In onze breed gesorteerde showroom vindt u elke smaak terug voor het kopen van tuintegels in Utrecht. Wij bieden tegels in elke maat en elke kleurstelling, en voor elk budget. 123sierbestrating.nl uit Abcoude in het Gooi is de ideale plek om tuintegels te kopen voor u in Utrecht.

U kunt bij ons tuintegels online bestellen, waarmee u op de kosten bespaart. Binnen vijf werkdagen leveren wij de bestelling bij u af, mits wij de tegels op voorraad hebben. Bovendien is het transport in een aantal gevallen gratis, houd daarom onze acties goed in de gaten en bij een aankoop van € 800 euro heeft u gratis transport. Wij bieden daarnaast een laagste-prijsgarantie, zodat wij ons prijsniveau aanpassen als u het ergens voordeliger ziet. Bekijk de omschrijvingen op onze productpagina voor het aanschaffen van tegels voor uw tuin.

Laat u goed adviseren bij uw aankoop van tuintegels

Wij geven u graag deskundig, maar gratis advies. Hiermee bieden wij u meerwaarde voor de aanschaf van uw tegels, samen met het geboden kwaliteitsniveau. Ten opzichte van een aankoop bij een bouwmarkt of tuincentrum krijgt u bij ons het voordeel. Goed advies kan nuttig zijn als u tegels wilt kopen, omdat het een aankoop is die u maar zelden doet.

Wij verkopen gewilde tegelmerken, zoals Kijlstra en Excluton. De Kijlstra H20 square tegel heeft een zwart reliëf en is van hoge kwaliteit. Deze goede eigenschappen maken deze tegel ons populairste model.

Wij verkopen ook terrastegels, keramische tegels, siergrind en diverse aanverwante zaken. U vindt meer dan 400 klantenreviews terug op onze site. Wij behalen hierdoor het schoolcijfer negen. Ook zijn wij gecertificeerd door het keurmerk van Qshops, met het cijfer 9,5. U kunt snel, gemakkelijk en veilig betalen met het betaalmiddel iDeal.

Neem dus snel contact met ons op voor uw mogelijkheden en wensen omtrent het kopen van tuintegels in Utrecht.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)