9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu

Tuintegels in Amsterdam aanschaffen?

Ga dan naar een expert voor tuintegels kopen in de regio Amsterdam, zoals 123sierbestrating.nl in Abcoude. Al jaren zijn wij een gevestigde naam voor het kopen van kwalitatief goede tuintegels in de regio Amsterdam en Utrecht. Zowel in onze showroom als in de webwinkel bent u welkom.

Het belang van mooie bestrating in een tuin wordt vaak onderschat, zelfs door de echte tuinliefhebber. Mooie tegels vergroten de gezelligheid en het tuincomfort. Daarnaast verhogen ze de waarde van uw woning. Ook kunt u met de juiste keuze voor tegels een mooi optisch effect creëren. Door de maten van de onderlinge tegels met elkaar af te wisselen kan uw tuin groter lijken.

Een ritje naar onze showroom in Abcoude loont de moeite!

Wilt u bij uw woning in Amsterdam tuintegels kopen? Misschien zult u uw tuin een nieuwe uitstraling willen geven of het terras willen vervangen. Wij bieden u een ruime keus. Wilt u een klassieke, landelijke, warme of juist heel algemene uitstraling behalen? U kunt bij ons terecht voor tuintegels voor een nieuw aan te leggen terras in uw tuin in Amsterdam. Elke gewenste smaak voor het kopen van tuintegels in Amsterdam treft u in onze ruim gesorteerde showroom. Wij bieden tuintegels voor elke portemonnee, in elke maat en kleurstelling. Voor tuintegels kopen in Amsterdam en regio moet u bij 123sierbestrating.nl uit Abcoude in het Gooi zijn.

U bespaart op de kosten omdat u bij ons als expert tuintegels via internet kunt kopen. Binnen vijf werkdagen leveren wij uw bestelling, mits de tegels op voorraad zijn. Bovendien heeft u bij een aankoop boven van een bepaald bedrag gratis transport. Houd onze acties wat betreft de transportkosten dan ook goed in de gaten. Ook bieden wij een laagste-prijsgarantie, zodat wij het aankoopbedrag aanpassen als u het ergens anders voordeliger ziet.

Deskundig, maar gratis advies in onze showroom bij het kopen van tuintegels

Ook staan wij u graag bij met deskundig, maar gratis advies en nuttige informatie over tuintegels. Samen met het hoge kwaliteitsniveau zorgt dit voor meerwaarde bij het kopen van uw tegels. Dit is in tegenstelling tot een aankoop bij bijvoorbeeld een bouwmarkt of tuincentrum. Goed advies bij het kopen van tegels kan belangrijk zijn. Het kopen van tegels is iets wat u maar zelden doet.

Bij ons treft u gewilde tegelmerken als Kijlstra en Excluton. Door zijn hoge kwaliteit en goede eigenschappen is de Kijlstra H2O square met zwart reliëf momenteel ons populairste model tegel.

Ook terrastegels, siergrind, keramische tegels, zand en diverse aanverwante zaken zijn bij ons te koop. Op onze website treft u bijna 300 klantenrecensies, wat onze dienstverlening het schoolcijfer negen oplevert. Daarnaast zijn wij gecertificeerd door het Qshops keurmerk, waarbij we het cijfer 9,5 hebben. Bij ons kunt u vanzelfsprekend snel, makkelijk en veilig betalen met iDeal.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)