9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Scroll voor meer
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 4
  • 4
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Strakke bestrating wildverband

      Bestel strakke bestrating wildverband bij 123Sierbestrating.nl. Laagste prijsgarantie op alle producten -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

      1-4 van 4
      Sorteer op:
      1-4 van 4
      Producten per pagina:

      Strakke bestrating wildverband

      Anders dan anders: met onze strakke bestrating in wildverband maakt u een terras of pad met een knipoog. Dankzij de kleine naden springt het wildverband niet direct in het oog. Toch maakt de subtiele belijning en het originele legpatroon uw tuin tot een unieke plek. De perfecte keuze wanneer u geen opvallend terras wilt, maar zich toch wilt onderscheiden. Durft u het aan?

      Strakke bestrating in wildverband in iedere stijl

      Zoveel mensen, zoveel tuinen. Iedereen heeft een eigen smaak en een eigen sfeer die hij graag wil neerzetten in de tuin. Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat hun tuin aansluit bij het interieur dat zij binnenshuis zo zorgvuldig hebben neergezet. Dat begrijpen wij maar al te goed, want de tuin is een plek waar u veel tijd doorbrengt. Niets voor niets besteden de woonbladen ook steeds meer aandacht aan de inrichting van de tuin. Onze strakke bestrating in wildverband is verkrijgbaar in vele kleuren. Zo is er altijd een steen die precies past bij uw stijl. Heeft u openslaande deuren naar uw tuin? Dan is het erg mooi én rustgevend om uw stenen te laten aansluiten bij de kleur van uw vloer. Zo lopen binnen en buiten letterlijk in elkaar over.

      Stroeve toplaag voor extra veiligheid

      De strakke bestrating in wildverband van Excluton beschikt over een stroeve toplaag. Voor veel mensen is dit écht een uitkomst. Voor jonge kinderen die veel buiten spelen en waarvan u niet wilt dat ze uitglijden op het terras. Of voor ouderen die graag buiten zijn om te genieten van hun planten, maar bang zijn om zich te bezeren. De stroeve toplaag zorgt ervoor dat uwterras of pad ook na een regenbui nog goed begaanbaar is. Dat geeft een veilig gevoel.

      Uitgebreid assortiment strakke bestrating in wildverband

      Wij bieden u de strakke bestrating in wildverband van de firma Excluton en van de firma Kijlstra. Beide producenten bieden bestratingsproducten van hoogwaardige kwaliteit. We hebben er voor gekozen om de tuintegels, getrommelde bestrating en strakke bestrating van beide leveranciers aan te bieden. Zo heeft u altijd de keuze uit een ruim assortiment aan strakke bestrating in wildverband

      Komt u er niet uit en zoekt u gericht advies? Neem dan contact op met onze productspecialisten. We beantwoorden uw vragen graag. Meteen bestellen? Kies dan voor uw favoriete strakke bestrating in wildverband in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 7 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)