9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Scroll voor meer
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 6
  • 6
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Strakke bestrating verband

      Bestel strakke bestrating verband bij 123Sierbestrating.nl. Laagste prijsgarantie op alle producten -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

      1-6 van 6
      Sorteer op:
      1-6 van 6
      Producten per pagina:

      Strakke bestrating banenverband

      De oprit geeft uw bezoekers een eerste indruk. Een mooie steen zet dan ook de toon. Zeker bij een nieuwbouwwoning is de oprit beeldbepalend, omdat de beplanting om het huis heen vaak nog minimaal is. Onze strakke bestrating in banenverband past helemaal bij u wanneer u houdt van een luxe uitstraling zonder poespas en graag indruk maakt op uw gasten.

      Minimalistische sfeer

      Met onze strakke bestrating in banenverband moet u twee keer kijken om de naden te ontdekken. Perfect wanneer u op zoek bent naar een minimalistische sfeer. Onze grijze en roestbruine tinten geven uw oprit het stoere karakter dat past bij een moderne woning. U maakt het helemaal af met bloembakken gemaakt van stapelblokken. Onze strakke bestrating in banenverband is 8 cm dik. Veel dikker dan de standaard steen en juist dat maakt onze strakke bestrating ideaal voor de oprit. Uw oprit is met onze stenen geschikt voor iedere soort verkeer, behalve vrachtwagens.

      Veilige oprit met strakke bestrating in banenverband

      De stroeve toplaag en het voetcomfort maken de oprit bovendien veilig in gebruik. Niet onbelangrijk in de Nederlandse weersomstandigheden. Uitglijden door de regen wanneer u uit de auto stapt of aan komt fietsen, dat is er niet meer bij. Spelende kinderen kunnen natuurlijk altijd vallen. Dan verkleint het voetcomfort de kans op verwondingen, omdat alle scherpe randjes van de steen geslepen zijn. Dat geeft een gerust gevoel.

      Stenen met vuilafstotende laag

      Na het leggen van de oprit wilt u er geen werk meer aan hebben. In uw drukke bestaan vragen zoveel dingen aandacht. Het onderhouden van de oprit staat waarschijnlijk onderaan het lijstje van dingen waar u graag tijd voor vrij maakt. Daarom heeft onze strakke bestrating in banenverband een vuilwerende laag. Niet wekelijks schrobben, maar af en toe eens sproeien met de hogedrukspuit en klaar bent u.

      Hoogwaardige strakke bestrating in banenverband

      De firma Excluton levert onze strakke bestrating in banenverband. Deze leverancier heeft jarenlange ervaring in de hoogwaardige productie van tuintegels, getrommelde bestrating en strakke bestrating. Een uitstekende keuze wanneer u zoekt naar kwaliteit en een lange levensduur.Wilt u alles weten over het leggen van een oprit en onze strakke bestrating in banenverband? Neem dan contact op met onze productspecialisten. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Liever direct bestellen? Kies dan uw favoriete strakke bestrating in banenverband in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 7 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)