9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu

Keramische tegels kopen voor uw tuin in Utrecht?

Zoekt u keramische tegels voor u in Utrecht? Die bestelt u snel en gemakkelijk bij de online shop 123sierbestrating.nl. Om vlakbij Utrecht keramische tegels uit te zoeken kunt u terecht bij onze showroom in Abcoude in het Gooi. Uiteraard bezorgen wij als webshop uw tegels bij u thuis. Kijk op de site wat de voorwaarden zijn. Als u boven een bepaalde hoeveelheid komt, dan vervallen mogelijk de transportkosten van uw keramische tegels naar Utrecht.

Keramische tegels zijn gemaakt van een combinatie van zand, klei en kleurstoffen. Na het bakproces kan hierop heel gemakkelijk een print worden aangebracht, wat ze erg geliefd maakt. Sommige modellen benaderen daarnaast uitstraling van natuursteen.

Keramische tegels in Utrecht: zelf leggen = geld besparen

Door de keramische tegels bij u in Utrecht zelf te leggen bespaart u veel geld. Op internet kunt u tips en filmpjes zien over hoe u het beste zelf tegels kunt plaatsen in uw tuin. Het is een kwestie van voorbereiding van de ondergrond en het maken van de juiste mortel. Vervolgens legt u de tegels op nauwkeurige wijze. Het voegen is ook een belangrijk onderdeel van het leggen van keramische tegels.

In de webwinkel voor tegels van 123sierbestrating.nl treft u wel 51 types keramische tegels. Uw smaak is dus altijd vertegenwoordigd in onze zaak. Woont u in de provincie Utrecht? Dan komt u voor het bekijken van keramische tegels naar onze showroom in het Gooi. U krijgt daar een mooi en levensecht beeld van onze collectie. U kunt dan natuurlijk vrijblijvende informatie en advies ontvangen van onze deskundige verkoopmedewerkers.

Bij onze online winkel kunt u snel, veilig en voordelig keramische tegels kopen voor u in Utrecht. Wij maken het uitzoekproces heel gemakkelijk. Links van de bestelpagina kunt u selecteren op het gewenste merk, de afmeting, de dikte en kleur.

Keramische tegels hebben diverse voordelen

Keramische tegels zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Voorheen legden mensen ze immers alleen maar binnenshuis. Maar omdat de tegels een belangrijke innovatie ondergingen zijn ze in uw tuin of op het terras ook goed toepasbaar. Het mooie is dat de huidige generatie keramische tegels van een laagje voorzien is dat alle denkbare weersomstandigheden aankan. In onze webshop voor tegels bieden wij de A-merken Kijlstra, Michel Oprey & Beisterveld en Excluton aan. U zult er dus nog lang plezier van hebben!

Keramische tegels hebben enkele voordelen als u ze vergelijkt met betontegels. Ze zijn milieuvriendelijker, kleurvaster en zeer duurzaam. Ook zijn ze vorstbestendig, zeer hygiënisch en hebben ze weinig onderhoud nodig. Er is nog een voordeel van keramische tegels: u zult er niet op slippen of uitglijden, vanwege de stroeve bovenkant. Buigen, kromtrekken en het vormen van krassen zijn onmogelijk. Tot slot zijn onze tegels gerectificeerd, oftewel ze zijn gegarandeerd maatvast.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)