9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu

Keramische tegels kopen voor uw tuin in Amsterdam?

Keramische tegels in Amsterdam kopen doet u het makkelijkst online bij 123sierbestrating.nl. Of u rijdt even op en neer naar Abcoude om onze collectie te bekijken. Op onze website of bij onze showroom kunt u namelijk snel en gemakkelijk keramische tegels voor u in Amsterdam uitzoeken. Vanzelfsprekend kunnen wij als webwinkel uw bestelde tegels laten bezorgen middels onze uitstekende vervoervoorwaarden. Deze treft u elders op deze site aan. Boven een bepaalde hoeveelheid komen namelijk de kosten voor vervoer van uw keramische tegels naar Amsterdam te vervallen!

Keramische tegels bestaan uit een combinatie van klei, zand en kleurstoffen. Na het bakken kan hier dan een mooie print op worden aangebracht. Ook benaderen sommige modellen de uitstraling van natuursteen.

Keramische tegels in Amsterdam: zelf leggen is een koopje!

Als u nauwkeurig te werk gaat kunt u keramische tegels bij u in Amsterdam vast zelf leggen. Op internet of op deze site kunt u praktische tips vinden omtrent hoe u het beste tegels kunt plaatsen. Dit is een samenspel van de juiste ondergrond, het maken van goede mortel en het nauwkeurig plaatsen van de tegels. Ook het voegen is een belangrijk onderdeel van het mooi plaatsen van dergelijke tegels.

Bij de webshop van 123sierbestrating.nl treft u maar liefst 51 types keramische tegels. Dit betekent dat uw smaak er altijd bij zal zitten. Als u in Amsterdam woont komt u om keramische tegels te bekijken naar onze showroom in Abcoude. U kunt alles met eigen ogen bekijken en een welbewuste keuze maken. Onder het genot van een kopje koffie kunt u dan meteen nuttige informatie en advies krijgen van ons ervaren personeel.

Het kopen van keramische tegels in Amsterdam kan bij onze webshop snel, gemakkelijk, veilig en voordelig. Op de productpagina kunt u heel eenvoudig selecteren op de merkkeuze, de afmetingen, de dikte en de precieze kleur.

Keramische tegels hebben diverse voordelen

Keramische tegels zijn de laatste jaren zeer in trek. Vroeger legden mensen ze alleen maar binnenshuis. Maar door nieuwe technische vindingen kunt u ze ook met een gerust hart buiten leggen. De tegenwoordige generatie keramische tegels heeft een coating die bestand is tegen krassen, glijden en alle weersomstandigheden. In deze webshop voor tegels voeren wij de A-merken Kijlstra, Excluton en Michel Oprey & Beisterveld. Deze merken zullen u jarenlang plezier bezorgen.

Het voordeel van keramische tegels ten opzichte van betontegels is dat ze milieuvriendelijker, kleurvaster en duurzamer zijn. Ook is dit tegeltype zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk ten opzichte van een groene tuin met struiken en een gazon. Maar keramische tegels hebben nog een voordeel: u kunt er niet op slippen of uitglijden, vanwege het stroeve laagje. Buigen, kromtrekken en krassen zijn onmogelijk. Ook zijn onze tegels gerectificeerd, wat betekent dat ze gegarandeerd maatvast zijn.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)