9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 6
  • 6
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Getrommelde bestrating wildverband

      Bestel getrommelde bestrating wildverband bij 123Sierbestrating. Laagste prijsgarantie op alle producten -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

      1-6 van 6
      Sorteer op:
      1-6 van 6
      Producten per pagina:

      Onze getrommelde bestrating in wildverband biedt u veel meer dan een mooie steen

      Het biedt u een kans. Een kans om uw tuin eens over een heel andere boeg te gooien. De intense kleuren en de talloze legpatronen maken onze getrommelde bestrating in wildverband de perfecte keuze voor iedereen met een unieke tuinwens. Want uw tuin, die moet net zo eigen zijn als u.

      Warme en sfeervolle getrommelde bestrating

      Wanneer u kiest voor getrommelde bestrating, dan kiest u voor warmte. De getrommelde stenen missen scherpe randjes, waardoor ze minimaal verschillen in vorm. De diepe en rijke kleurstellingen versterken het sfeervolle effect. Maar niet iedereen houdt van de klassieke legpatronen in de tuin. Voor díe mensen betekent onze getrommelde bestrating in wildverband het einde van een zoektocht. Wildverband is een heel creatieve manier om uw eigen stempel op uw tuin te drukken. Met een eigen patroon of met behulp van een expert geeft u uw terras, pad of oprit een originele uitstraling zonder in te leveren op sfeer. Een win-win situatie.

      Getrommelde bestrating in wildverband geeft uw terras stevigheid

      Een pad, terras of oprit in wildverband is niet alleen mooi, maar geeft uw stenen ook de benodigde stevigheid. Zeker op kleigrond is dat geen overbodige luxe. Uw getrommelde bestrating heeft op deze ondergrond de neiging om te verzakken. Met de keuze voor getrommelde bestrating in wildverband ondervangt u dit probleem op inventieve wijze. Vooral wanneer u ook voor uw oprit kiest voor getrommelde bestrating is wat extra verband heel verstandig, omdat deze dagelijks veel gewicht draagt.

      Absolute kwaliteit in getrommelde bestrating in wildverband

      Onze getrommelde bestrating in wildverband is een product van Excluton. Deze producent van hoogwaardige betonproducten levert absolute kwaliteit. Het merk Abbeystones dat zij voeren is alom geprezen en ontzettend populair. Wat ons betreft geen raadsel, want deze getrommelde bestrating in wildverband combineert sfeer, duurzaamheid en kwaliteit. De steen werd vroeger gebruikt rondom Engelse abdijen. Tegenwoordig zijn de originele abbeystones vervangen door een versie van beton. Getrommelde bestrating met hetzelfde uiterlijk, maar een veel langere levensduur.Wilt u weten of onze getrommelde bestrating in wildverband geschikt is voor uw pad, terras of oprit? Neem dan contact op met onze productspecialisten. We kijken graag samen met u naar de beste keuze in uw situatie. Liever direct bestellen? Kies uw favoriete getrommelde sierbestrating in wildverband in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 5/7 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)