9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 27
  • 27
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Getrommelde bestrating 20x30 cm

      Bestel getrommelde bestrating 20×30 bij 123Sierbestrating. Laagste prijsgarantie op alle producten -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

      1-12 van 27
      Sorteer op:
      1-12 van 27
      Producten per pagina:

      Getrommelde bestrating 20x30cm

      Met onze getrommelde bestrating van 20x30cm kiest u letterlijk voor een steen van formaat. Deze steen is voor getrommelde bestrating relatief groot en oogt daardoor heel rustig. Tegelijk behoudt u de klassieke en authentieke uitstraling waar getrommelde bestrating om bekend staat. De perfecte combinatie voor een ruim terras in een groene en gezellige tuin.

      Eenheid en rust in uw tuin

      Rust en ruimte, dat creëert u met onze getrommelde bestrating van 20x30cm. Zeker wanneer u een steen uitzoekt die aansluit bij de kleur van uw woning. Door weersomstandigheden en zonlicht groeien de kleur van uw woning en de kleur van uw getrommelde bestrating steeds verder naar elkaar toe, waardoor er iedere dag meer eenheid in uw tuin ontstaat. Een zacht sfeerbeeld, dat perfect past bij landelijke beplanting, mooie bloembakken, tuinmeubelen, manden en andere decoratie.

      Spannende kleurenspel

      Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een steen in een kleur die juist afsteekt bij uw woning. Zo ontstaat er een spannende kleurenspel en een levendige tuin. Door het gebruik van contrastkleuren scheidt u de tuin echt van de woning, alsof u binnenstapt in een andere wereld zodra u uw tuindeuren opent. Bovendien springen uw terras, pad of oprit dan meteen in het oog. Dit kan een stijlvolle en budgetvriendelijke oplossing zijn wanneer de bouwstijl of kleuren van uw huis niet helemaal aansluiten bij uw smaak. Door de aandacht te verplaatsen naar de tuin, leidt u de aandacht af van wat u minder mooi vindt. Een groot voordeel van onze getrommelde bestrating van 20 x 30 cm is dat deze geschikt is voor de oprit. Door het aantrillen van de stenen geeft u uw oprit voldoende verband om een auto met gemak te kunnen dragen. Zo zet u al vanaf de eerste aanblik op uw huis de toon.

      Milieuvriendelijke productie

      Kijlstra en Excluton, koplopers in bestratingsproducten in Nederland, leveren onze getrommelde bestrating van 20x30cm. Deze gerenommeerde bedrijven hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van tuintegels en sierstenen. Dankzij de milieuvriendelijke ontwikkeling en productie van hun getrommelde bestrating beschikken zij over het Dubo-keurmerk en een productcertificaat op zilverniveau. U kiest op alle fronten voor duurzaamheid. Heeft u advies nodig over onze getrommelde bestrating van 20x30cm? Onze productspecialisten beantwoorden uw vragen graag. Liever direct bestellen? Maak dan een keuze uit ons ruime assortiment bestrating. Wij leveren uw bestelling binnen 5/7 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)