9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu

Betontegels in Utrecht aanschaffen?

Betontegels voor u in Utrecht aanschaffen? Betontegels kopen voor bij u in Utrecht kunt u het voordeligst en goedkoopst doen bij 123Sierbestrating.nl in Utrecht! Wij leveren de betontegels voor uw tuin of oprit bij u in Utrecht af. Op onze site www.123Sierbestrating.nl vindt u informatie over bezorgkosten. Let op: de transportkosten zijn lager dan de huur van een busje of aanhangwagen en u hoeft dan niet zwaar te tillen. Tel uit uw winst! Deze zijn zelfs gratis bij een bepaalde hoeveelheid.

Betontegels zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maatvoering en kleuren. Een mooi voordeel van betontegels is de milieuvriendelijke coating. Ook is het onderhoudsvriendelijker dan andere soorten tegels. Dit beschermlaagje houdt de zo hinderlijke groene aanslag op uw tegels tegen, de plaag in elke tuin. Een ander voordeel is dat deze tegels lichter wegen dan diverse andere tegelsoorten. Dat is natuurlijk wel zo prettig als u zelf een terras met betontegels in Utrecht wilt aanleggen.

Kom naar de showroom in Abcoude of bekijk de tegels online!

Wat wij onze klanten aanraden bij het aanschaffen van betontegels in Utrecht is altijd ruim in te kopen. Er kan namelijk altijd onverwacht iets misgaan als u de betontegels gaat zagen en plaatsen. Gelukkig bespaart u toch al op de kosten. U kunt immers lekker snel en gemakkelijk betontegels online bestellen. Als wij uw gewenste tegels op voorraad hebben heeft u de partij binnen vijf werkdagen thuis. Wij bieden een laagste prijsgarantie, dus het bij ons kopen van betontegels in Utrecht en de regio is erg voordelig. Dit betekent dat wij ons prijsniveau aanpassen als u dezelfde tegel ergens anders voor een lagere prijs ziet. Op onze productpagina vindt u de omschrijvingen voor het kopen van betontegels. U hebt enorm veel keuze!

Betontegels uitkiezen bij 123sierbestrating.nl is zeer gemakkelijk. Aan de linkerzijde van de productpagina kunt u een paar handige zaken instellen. Bijvoorbeeld het prijsniveau: het maximumbedrag kunt u met uw muis met een blauw balletje. De prijzen liggen tussen de 9 en 119 euro. Door een vakje aan te vinken kunt u ook de gewenste maat, dikte en kleur selecteren.

Betontegels voor diverse doelen toepasbaar

Betontegels zijn voor verschillende doeleinden bruikbaar zijn. Ze zijn met hun gesloten of open structuur zeer geschikt voor bestrating. Ze bieden een hoge slipvastheid en nemen daarnaast vet of olie vrij snel op. Dit blijft u dus niet zien op uw oprit of ergens anders. Ook in de tuin ligt deze keuze voor de hand als terrastegel.

In onze uitgebreide showroom vindt u voor het kopen van betontegels in Utrecht iets voor elke smaak. Ook helpen wij u graag door u gratis, deskundig advies te geven. Bij het kopen van betontegels komt goed advies van pas. Het is immers een aankoop die u slechts zelden doet. Met de topmerken die wij voeren, zoals Kijlstra en Excluton, is de kwaliteit gegarandeerd. Wij zijn gecertificeerd door het Qshops keurmerk, waarbij we het cijfer 9,5 hebben.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)