9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu

Betontegels in Amsterdam aanschaffen?

Betontegels in Amsterdam aanschaffen? Betontegels kopen voor bij u in Amsterdam doet u het best en ook nog eens voordelig in het Gooi. Namelijk bij 123Sierbestrating.nl in Abcoude! Wij leveren de betontegels voor uw tuin of oprit bij u in Amsterdam af. U kunt op onze site zien wat de bezorgkosten zijn voor het vervoer van betontegels naar uw adres in Amsterdam. Al bezorgt ons bedrijf uw bestelling gratis boven een bepaalde hoeveelheid. De transportkosten zijn lager dan de huur van een busje of aanhangwagen en u hoeft dan niet zwaar te tillen. Tel uit uw winst!

Betontegels zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maatvoering en kleuren. Een mooi voordeel van betontegels is de milieuvriendelijke coating. Ook is het onderhoudsvriendelijker dan andere soorten tegels. Dit beschermlaagje houdt de zo hinderlijke groene aanslag op uw tegels tegen, de plaag in elke tuin. Een ander voordeel is dat deze tegels lichter wegen dan diverse andere tegelsoorten. Dat is natuurlijk wel zo prettig als u zelf een terras met betontegels in Amsterdam wilt aanleggen.

Kom naar de showroom in Abcoude of bekijk de tegels online!

Wat wij de klanten aanraden voor hun betontegels in Amsterdam is altijd wat extra tegels in te kopen. Er kan namelijk onverhoeds iets misgaan bij het zagen en plaatsen. U bespaart immers toch al op de kosten, omdat u lekker snel, handig en makkelijk betontegels via internet kunt bestellen. Binnen vijf werkdagen heeft u de tegels in huis, mits wij uw gewenste type op voorraad hebben. Ook is het online kopen van betontegels in Amsterdam en regio zo voordelig omdat wij een laagste prijsgarantie bieden. Dit betekent voor u dat u een lagere prijs betaalt als u dezelfde tegel elders goedkoper aantreft. Bekijk de omschrijvingen op onze productpagina voor het aanschaffen van betontegels. De keuze is reuze!

Uw keus voor betontegels wordt u zo makkelijk mogelijk gemaakt. U kunt aan de linkerzijde van de productpagina een paar handige zaken instellen. Een voorbeeld is het prijsniveau: met uw muis kunt u met een blauw balletje het maximumbedrag aangeven. De prijzen variëren van 9 tot 119 euro. Ook de gewenste maat, dikte en kleur kunt u selecteren door een hokje aan te vinken.

Betontegels Amsterdam van topmerken voor een lage prijs

Het mooie van betontegels is dat ze voor verschillende doeleinden bruikbaar zijn. Met hun open of gesloten structuur zijn ze zeer geschikt voor bestrating. Ze kunnen een hoge slipvastheid bieden en daarnaast vrij snel vet of olie opnemen. U blijft dit dus niet zien op uw oprit of elders.

Elke gewenste smaak voor het kopen van betontegels in Amsterdam treft u in onze ruim gesorteerde showroom. Ook staan wij u graag bij met deskundig maar gratis advies. Goed advies bij het kopen van tegels kan nuttig zijn, omdat het een aankoop is die u maar zelden doet. Doordat wij topmerken voeren, zoals Kijlstra en Excluton, kunt u rekenen op hoge kwaliteit.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)