9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 16
  • 16
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Betontegels 60x60 cm

      Betontegels 60×60 cm voor een strak terras in uw tuin, ruim voorradig snel geleverd!

      1-12 van 16
      Sorteer op:
      1-12 van 16
      Producten per pagina:

      Strakke betontegels 60x60cm

      Gaat u voor een strakke uitstraling van uw tuin? Dan heeft u de perfecte tegel gevonden. Vanwege het opvallende formaat heeft de tegel een robuuste en strakke uitstraling. Hierdoor ziet uw tuin of terras er altijd optimaal en super georganiseerd uit. Daarnaast heeft u met de betontegels 60x60cm meteen een langetermijnoplossing te pakken. Ook na intensief gebruik levert de tegel niet in op kwaliteit, waardoor u nog jaren kunt genieten van de tuin die u zo dierbaar is. Mogen we u een suggestie geven? Combineer de betontegels 60x60cm vooral met een stijlvolle lounge set en u zorgt voor een super strakke tuin. In de webwinkel van 123sierbestrating.nl bestelt u de betontegels eenvoudig en heeft u ze snel in huis.

      Betontegels 60x60 cm zijn chique en toch betaalbaar

      De betontegels 60×60 cm zorgen voor een strak geheel en een bijzondere uitstraling van uw tuin of terras. Daarnaast is de tegel een kwalitatief uitstekende oplossing voor elke tuin. Kwaliteit hoeft echter niet altijd duur te zijn. Bij 123sierbestrating begrijpen we dit principe en zorgen we daarom voor een passende oplossing. Dit betekent niet alleen een chique en betaalbare tegel, maar ook een gevarieerd aanbod. U kunt onder meer selecteren op basis van filters zoals kleur en facet. Als u voor een neutrale uitstraling gaat, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kleur grijs met facet. Als u echter de voorkeur geeft aan een strak ontwerp dan wordt de zwarte variant, zonder facet een stuk interessanter. Hoe dan ook, u heeft bij ons volop keuze uit betaalbare tegels.

      Betontegels 60x60 cm kunt u makkelijk online bestellen

      Onze webshop zorgt voor een overzichtelijk geheel waarbij u naast de productafbeeldingen ook gerichte informatie kunt lezen over de verschillende producten. We zorgen hierbij altijd voor een snelle levering en als u de tegels liever eerst even ziet, dan bent u altijd welkom in onze showroom. Het aanbod van betaalbare siertegels wordt voortdurend bijgewerkt zodat u altijd volop keuzemogelijkheden heeft. Voor elk budget en elke tuin zorgen we daarom graag voor een bijpassende oplossing. Als u overtuigd bent geraakt over de gave betontegels 60x60cm dan nodigen we u uit om snel verder te kijken op de specifieke productpagina’s. Als u eerst meer wilt weten over deze tegel dan kunt u altijd contact opnemen met ons team.

      Eerst meer weten over de stoere betontegels 60×60 cm? Lees dan snel verder of leg al uw vragen gerust neer bij het team van 123sierbestrating.nl.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)