9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 13
  • 13
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Betontegels 30x30 cm

      Op zoek naar betontegels 30×30 cm? De meest gebruikte maat betontegels 30×30 cm in nieuwbouw woningen bestel makkelijk en snel

      1-12 van 15
      Sorteer op:
      1-12 van 15
      Producten per pagina:

      De functionele betontegels 30x30cm

      U bent op zoek naar duurzame betontegels om in uw tuin voor nog meer sfeer te zorgen? Wij zijn liefhebber van een netjes ingerichte tuin en delen deze passie graag met u. Met de betontegels 30×30 cm haalt u een degelijke tegel in huis waarmee u eenvoudig een volledig terras of tuinpad aanlegt. Zorg voor een geheel eigen sfeer door een gezonde balans te creëren tussen natuur en praktische tegels. De betontegels 30×30 cm zijn een uitstekende oplossing voor een neutrale en harmonieuze uitstraling. Bij 123sierbestrating.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment betontegels om ook voor deze gewenste uitstraling te zorgen. Hierbij kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak, hoge kwaliteit en scherpe prijzen.

      Betontegels 30x30, een meer dan voordelige oplossing

      De betontegel 30x30cm is een nette tegel waarmee u een looppad, terras of patio aanlegt. Deze uiterst functionele betontegel is één van de goedkoopste varianten. Om deze reden meer dan geschikt om uw terras of bestrating netjes aan te leggen. De betontegels 30×30 cm  zijn beschikbaar in verschillende diktes.  Als u op zoek bent naar een goede en praktische betontegel tegen een betaalbare prijs, dan zijn de betontegels 30×30 cm een meer dan voordelige optie. Deze tegel staat dan ook beter bekend onder de benaming stoeptegels en is een uiterst voordelige optie om een keurig terras of looppad aan te leggen.

      Een breed assortiment betontegels 30x30 cm

      123sierbestrating probeert het u zo makkelijk mogelijk te maken. Dit betekent een ruime keuze uit een groot aantal goedkope betontegels. Deze tegels bieden we zowel in onze webshop als in onze showroom aan. Onze collectie is met vergaande zorg samengesteld waarbij de duurzaamheid te allen tijden voorop wordt gesteld. Dit betekent dat de betontegels 30×30 cm uitstekend bestand zijn tegen wisselende weersomstandigheden. De tegels zijn eenvoudig in onderhoud en in meerdere afmetingen leverbaar. Al binnen 7 werkdagen beschikt u over uw bestelling en ook voor gericht advies en de nodige inspiratie staat ons enthousiaste team altijd voor u klaar. We voorzien u graag van voordelige betontegels die passen in elk tuinplan. Ook voor handige tips kunt u alvast een kijkje nemen op onze website.

      Wilt u meer weten over de functionele betontegels 30×30 cm? Neem dan een kijkje bij de keuzemogelijkheden of vraag onze productspecialisten om gericht advies.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)