8,9 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
   Materiaal
   A-Kwaliteit
    Merk
    Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
    Formaat
     Dikte
      Soort tegel
       Geschikt voor oprit
        Met facet
        Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
         Met relief
          Lengte

           Beton schutting

           Op 123sierbestrating.nl vindt u een ruim assortiment beton schuttingen van uitstekende kwaliteit. Bekijk ons aanbod en bestel uw beton schutting eenvoudig online!

           1-5 van 5
           Sorteer op:
           1-5 van 5
           Producten per pagina:

           Betonnen schuttingen

           U gaat een schutting plaatsen op een plek waar de schutting veel te verduren heeft. Denk daarbij aan een schutting op een schoolplein of in de publieke ruimte. Maar het kan ook zijn dat de schutting op een plek komt te staan waar hij –meer dan in een achtertuin- wordt blootgesteld aan de natuurelementen. Denkt u dan eens aan een betonschutting. Water, wind en veelvuldig gebruik tasten beton namelijk niet aan. U bent daardoor jarenlang verzekerd van plezier. Bovendien zijn betonnen schuttingen erg onderhoudsvriendelijk, doordat de palen van beton zijn. Ook komt de houten schutting niet direct in contact komt met de grond, dus zal er veel minder aantasting zijn door de natuurelementen. Daardoor heeft de betonnen schutting veel minder onderhoud nodig.

           Een schutting van beton in alle soorten en maten

           Wilt u een stoere schutting in uw tuin, dan is een betonschutting ideaal voor u. Het is een solide constructie en geeft een robuuste uitstraling aan uw tuin. Bij 123sierbestrating koopt u een betonschutting die bij uw wensen past. U kunt kiezen uit diverse soorten houten schermen: vurenhout, douglashout ruw, douglashout geschaafd of grenenhout. Betonpalen en onderplaten met rotsmotief of een glad oppervlak, gecoat of niet. Voor iedere wens is er wel een keuze te maken. Verder kunt u uw beton schutting helemaal afmaken met een betonnen afdekkap. Deze afdekkap zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, maar zorgt er ook voor dat er geen water op de schutting blijft liggen en dus een langere levensduur. Kijk eens rond op deze pagina en laat u verrassen door de mogelijkheden.

           Het voordeel van een betonnen schutting

           Met een beton schutting kiest u voor een solide schutting die ook nog eens duurzaam is. Maar naast deze voordelen voorkomt u met een betonschutting ook elke vorm van inkijk en biedt een betonnen schutting bescherming tegen inbraak. Kortom, redenen te over om te kiezen voor een schutting van beton!

           Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
           Back Save & Share Cart
           Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
           Your cart email sent successfully :)