9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
   Materiaal
    A-Kwaliteit
     Merk
     Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
     Maat
      Dikte
       Soort tegel
        Geschikt voor oprit
         Met facet
         Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
          Met relief
           Lengte
            Maat
             Hoogte
              Dikte staanders

               Barbecues

               Stijvolle, trendy barbecues vind je bij 123sierbestrating.nl!

               1-4 van 4
               Sorteer op:
               1-4 van 4
               Producten per pagina:

               Barbecues

               Als de eerste zonnestralen zich laten zien en de temperatuur het enigszins toelaat, weten we niet hoe snel we de barbecue moeten aansteken. Familie, vrienden worden uitgenodigd om heerlijk te eten en nog belangrijker is het gezellig samen zijn. Met de juiste uitrusting maak je met gemak een heerlijk diner klaar. Grillen, bakken of roosteren alles is mogelijk op de barbecues van tegenwoordig.

               BergHOFF barbeque

               BBQ-en op houtskool is ongetwijfeld toch de meest lekkere manier van grillen. De heerlijke barbecue smaak en authenthieke geur, dat is voor de meeste mensen pas echt bbq-en.

               De keramische BerghHOFF Studio Line is de BBQ voor in uw tuin. Deze barbecue is geschikt voor houtskool. De keramische omhulsels laten hoge temperaturen toe, ideaal om te schroeien, roosteren en grillen, maar ook om langzaam te garen is deze BBQ geschikt. De gelijkmatige hitte circulatie zorgt voor een een snelle en constante kooktemperatuur en met de ventilatiekop reguleert u de luchttoevoer.

               Heeft u niet zo’n grote tuin, dan is de Tafel BBQ echt een uitkomst voor u. De tafel barbecue past op bijna iedere tafel en dankzij de slimme draagband is deze ook gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. De tafel BBQ is veilig en praktisch. Ideaal om gezellig samen aan tafel je favoriete grillrecepten op te bereiden.

               Save & Share Cart
               Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
               Back Save & Share Cart
               Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
               Your cart email sent successfully :)