9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Scroll voor meer
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 1
  • 1
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Stoeptegels 15x30 cm

      Goedkope stoeptegels 15×30 vindt u bij 123sierbestrating.nl => voordelig => snelle levering

      1-1 van 1
      Sorteer op:
      1-1 van 1
      Producten per pagina:

      Stoeptegels 15x30 cm nu mooie aanbiedingen!

      Wilt u een praktische oplossing voor uw tuin of terras? Met de nette stoeptegels van 123sierbestrating.nl gaat u voor een praktische en tegelijkertijd duurzame invulling. Een keurige tuin begint immers bij een nette basis. De stoeptegels worden gekenmerkt door een handig formaat en zorgen hierdoor meteen voor een overzichtelijke tuin of terras. Met een vleugje eigen inspiratie zorgt u op eenvoudige wijze voor een bijzondere wisselwerking en een unieke sfeer. Ook met het oog op de duurzaamheid zijn de stoeptegels een handige oplossing. Dit betekent dat de tegels een lange gebruiksduur hebben en dus een definitieve oplossing bieden. 123sierbestrating.nl biedt een overzichtelijke webshop met een breed assortiment aan stoeptegels in verschillende formaten en kleuren.

      De stoeptegel 15x30 is een keurige en goedkope tegel

      De stoeptegels staan bekend als keurige tegels voor zowel tuinen als terrassen. Voor mensen die op zoek zijn naar een degelijke oplossing en niet teveel geld willen uitgeven, is de stoeptegel een uitstekende tegel. Praktisch en betaalbaar. De goedkope stoeptegels tegels zijn leverbaar in verschillende formaten en kleuren. De stoeptegel 15×30 zijn tegels die in combinatie met de stoeptegel 30×30 worden gebruikt. Voor een betaalbare tegel voor uw terras of tuin heeft u dus de perfecte tegel gevonden.

      Vele stoeptegels 15x30 cm zijn eenvoudig te bestellen

      Bij 123bestrating.nl bieden we u graag mogelijkheden. Naast een divers aanbod kunt u er daarom voor kiezen om de stoeptegels 15x30cm eenvoudig online te bestellen. Als u de voorkeur heeft om ze voor de aanschaf eerst te zien, dan kunt u gerust bij ons langskomen in onze uitgebreide showroom. Het assortiment betontegels is met zorg samengesteld en wordt voortdurend geactualiseerd. Hierdoor kunt u rekenen op een vernieuwend aanbod met continue aanvullingen. Verder is ons assortiment samengesteld met het oog op de duurzaamheid. Na het plaatsen van de tegels hoeft u dus nergens meer druk om te maken. Dit betekent een lange gebruiksduur en een eenvoudige reiniging. De levering vindt al binnen 5 werkdagen plaats, zodat u spoedig aan de slag kunt. Ook voor een kritische blik of gewenste inspiratiemogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

      Gericht advies over de vele mogelijkheden van de praktische stoeptegels? Kijk snel verder in ons aanbod of stel ons gerust al uw vragen.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)