9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 7
  • 7
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      60 plus soft comfort 40x80 cm

      Bestel 60 plus tegels 40×80 cm bij 123Sierbestrating. Op alle producten geldt een laagste prijsgarantie -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

      1-7 van 7
      Sorteer op:
      1-7 van 7
      Producten per pagina:

      60 plus soft comfort 40x80 cm

      Grote tuintegels zijn hipper dan ooit. Geen wonder, want een groot formaat tuintegel geeft uw tuin een eigentijdse uitstraling. Met onze 60 plus soft comfort van 40 x 80 cm bereikt u in een handomdraai een prachtig banenverband voor uw pad of terras. De eigentijdse kleurstelling past helemaal bij de tuin van nu en straalt luxe en comfort uit. De ideale tegel voor zowel de kleine als de grote tuin.

      Kleine tuin lijkt groter

      Veel mensen met een kleine tuin kiezen ook voor een kleine tuintegel. Dat lijkt heel logisch, want de ruimte is beperkt. Toch loont het de moeite om te kiezen voor een 60 plus soft comfort 40×80 cm tegel. Dat lijkt heel gewaagd, maar is eigenlijk rustiger aan het oog dan een kleine steen. Bovendien,en dat is helemaal goed nieuws, lijkt uw tuin veel groter en ruimtelijker als u durft te kiezen voor een royale 60 plus soft comfort 40×80 cm tegel. Onze 60 plus soft comfort tegels van 40 x 80 cm laten kleine, maar ook smalle tuinen veel groter lijken. Dit komt omdat het banenverband de tuin optisch uittrekt. Dat geeft u veel meer mogelijkheden om een klein terras tóch leuk aan te kleden.

      Vuilwerende toplaag op 60 plus soft comfort tegels van 40 x 80 cm

      Of uw tuin nu groot is of niet, het onderhouden van de tuintegels staat bij niemand hoog op het verlanglijstje. De meeste mensen lezen toch liever een boek of drinken een kop koffie op hun terras. Daarom beschikt onze 60 plus soft comfort tegel van 40 x 80 cm over een speciale toplaag. Deze toplaag is vuil werend, waardoor mos en algen minder kans krijgen om zich aan de tuintegel te hechten.

      De perfecte 60 plus soft comfort tegel

      De 60 plus soft comfort tegel is een product van Excluton, marktleider van hoogwaardige betonproducten in Nederland. Excluton heeft veel zorg en aandacht besteedt aan de ontwikkeling van de 60 plus tegel, die zich onderscheidt van alle andere tegels op de markt. Bijzonder mooi. Vuilwerend. Een zachte comfortabele bovenlaag, die tegelijkertijd stroef genoeg is om niet op uit te glijden. Vriendelijk geprijsd én milieuvriendelijk vervaardigd. Is er iets dat niet perfect is aan deze tegel? Wij konden het niet vinden. Wilt u meer weten over onze 60 plus tegels van 40 x 80 cm? Neem dan contact op met onze productspecialisten. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw tuin. Liever direct online bestellen? Dat kan natuurlijk. Wij leveren uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)