9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 59
  • 59
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Strakke sierbestrating

      Strakke bestrating nodig? Bekijk ons uitgebreide assortiment strakke bestrating tegen gunstige prijzen. Snelle levering!

      1-12 van 59
      Sorteer op:
      1-12 van 59
      Producten per pagina:

      Strakke sierbestrating van Kijlstra en Excluton

      Is een strak en modern terras, tuinpad of oprit helemaal uw stijl? Dan bent u ongetwijfeld gecharmeerd van ons assortiment strakke bestrating; de basis voor een design tuin. Wij bieden u kwalitatieve, strakke sierbestrating van de merken Kijlstra en Excluton. Deze fabrikanten staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten. Met de strakke sierbestrating van 123sierbestrating creëert u een moderne uitstraling in uw tuin. Het assortiment is zeer uitgebreid en is beschikbaar in diverse maten, kleuren en patronen. Bij 123sierbestrating.nl vindt u de strakke sierbestrating die uw tuin helemaal af maakt!

      Super strakke sierbestrating bij 123Sierbestrating

      Wanneer u strakke bestrating voor uw terras wilt, is het van belang dat u op het facet van de bestrating let. Dit is een klein schuin randje aan de zijkant van de tegels, waardoor er een klein randje zichtbaar wordt aan de bovenkant van de stenen. U leest het al: hoe minder facet, hoe moderner de bestrating. Daarom zijn de randen van onze moderne tuintegels super recht en scherp afgewerkt. Dankzij de nauwkeurige afwerking van de randen van de tegels kunnen ze strak tegen elkaar aan gelegd worden, wat het moderne effect nog eens versterkt. Wanneer de strakke bestrating is gelegd, zijn de naden dus nagenoeg niet zichtbaar. Verder kennen de tegels geen oneffenheden dankzij een gladde deklaag. Strakker dan strak! Bekijk ons aanbod strakke sierbestrating nu!

      Met strakke bestrating kunt u prachtige patronen creëren

      Met strakke sierbestrating kunt u ook prachtige patronen creëren in uw tuin. Zo geeft u uw tuin een moderne maar unieke uitstraling. De patronen worden gecreëerd door moderne tuintegels van verschillende afmetingen met elkaar te combineren en door strakke voegen te gebruiken. Bekijk onze legtips om inspiratie op te doen. Wist u dat 123sierbestrating ook een showroom heeft. Hier is de strakke bestrating in het echt te bewonderen en wellicht doet u nog andere ideeën op voor uw tuin. Bij 123sierbestrating kunt u ook terecht voor zand, opsluitbanden, stapelblokken, siergrind en dit is nog maar een klein gedeelte van het gehele assortiment. Bekijk dus snel onze online collectie en laat u verrassen. Wilt u persoonlijk advies dan kunt u natuurlijk ook altijd terecht bij één van onze product experts, zij staan voor u klaar!

      Een moderne tuin begint met strakke bestrating. Koop uw moderne tuintegels nu bij 123Sierbestrating en wij kunnen er voor zorgen dat uw bestelling al binnen 5 dagen bij u thuis wordt afgeleverd. Ga voor design en geef uw tuin een unieke uitstraling!

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)